bat.logo.stor.001

London Stadium

West Ham

West Ham, baserat i östra London, spelar numer sina hemmamatcher på mäktiga London Olympiastadion. Detta klassiska lag är populärt för oss svenskar att besöka. 
Och tro det - med en fantastisk inramning och atmosfär kan man lyssna till ”I’m forever blowing bubbles” och verkligen vara med i den engelska supporterkulturen. 

West Ham utmanar inte om den absoluta toppen i Premier League och det är inte ett lika stjärntätt lag som Manchester- och London-lagen. Men här får du verkligen uppleva den engelska känslan kring fotbollen, och det är riktigt häftigt. Ett måste för alla fotbollsälskare. 


London

London bjuder på mängder av andra aktiviteter för dig att hitta på på din resa. Långa shoppinggator, massor av restauranger och stora parker. Vill du ha en mer fartfylld tillvaro finns det coola barer, pubar och uteställen där du kan ta en drink och gå ut och dansa. Här finns verkligen någonting för alla. 

Sevärdheter och aktiviteter

Klassiskt sightseeing med Big Ben och Westminster Abbey är alltid att rekommendera och är väldigt trevligt att se i verkligheten. Westminster Abbey är en ikonisk kyrka i gotisk stil. Den traditionella krönings- och begravningskyrkan för brittiska kungligheter. Likaså en tur i London Eye för att få en fantastisk utsikt över staden och närområdet. 

Är shopping din grej har du kommit till helt rätt stad. Ta en promenad längs Oxford Street och spana in massor av coola butiker med det senaste inom mode och trender. Likaså de stora shoppingcenter som finns i innerstaden är väl värda ett besök. 


Kollektivtrafik och transport

London har ett gigantiskt tunnelbanesystem som bör utnyttjas. Här tar du dig enkelt från station till station på kort tid. Väldigt smidigt. Ett tips är att köpa ett så kallat Oyster Card på internet innan dina avresa. Detta kort är laddat med pengar på förhand så att du bara behöver dra kortet för att kunna åka. Detta kort kan du få hemskickat i brevlådan innan du åker så att du är helt redo för din fotbollsresa!

Det finns mycket mer kul att se och göra i London. Tryck
HÄR eller HÄR för att läsa mer. 

Hos Skyscanner kan du jämföra priser på både flyg och hotell i London innan du bestämmer dig för vilket som passar dig bäst! 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-