bat.logo.stor.001

Wembley Stadium

Tottenham Hotspurs

Tottenham lämnade sitt klassiska White Hart Lane för att säsongen 2017/18 spela sina hemmamatcher på nationalarenan Wembley, i väntan på att sin nya arena ska stå färdig till nästa säsong. Wembley är en otroligt mäktig arena med en kapacitet på 90.000 personer. Här får du uppleva ett fantastisk hemmastöd när Spurs spelar. 

Nuförtiden är Pocchetinos gäng en ständig titelutmanare. Spurs har ett spännande lag med Dele Alli, Christian Eriksen och stekhete Harry Kane på topp. De bjuder alltid på fartfylld fotboll som är väldigt underhållande att titta på. 


London

I London finns mycket annat att göra både innan och efter match. Gå längs de långa shoppinggatorna i de centrala delarna. Strosa i många fina parker eller ta en tur i London Eye för en fantastisk utsikt över staden. I London finns någonting för alla, oavsett om du utöver fotboll är intresserad av shopping, mat eller sevärdheter. Turisterna är många i staden, och det är lätt att förstå varför!

Sevärdheter och aktiviteter

Många som åker till London gör det bland annat för den fina shoppingen som finns i staden. Och de har inte fel! Långa shoppingstråk och stora shoppingcenter hittar du mitt i stadens centrum. Promenera längs med Oxford Street och du kan hitta coola butiker med det senaste inom mode och trender. Ett stenkast därifrån finner du Carnaby Street som också är en häftig shoppinggata med fräcka butiker och märken.

Det finns en hel uppsjö av restauranger och kulinariska upplevelser. Mat från världens alla hörn har verkligen samlats i en och samma stad. Det finns någonting för alla här!

Klassiska sevärdheter som Big Ben, Westminster Abbey och London Eye är också värda ett besök om du inte sett de tidigare. Eller varför inte en lång mysig promenad i lugna Hyde Park? Här får du naturkänsla mitt i innerstaden.


Kollektivtrafik och transport

London har ett gigantiskt tunnelbanesystem som bör utnyttjas. Här tar du dig enkelt från station till station på kort tid. Väldigt smidigt. Ett tips är att köpa ett så kallat Oyster Card på internet innan dina avresa. Detta kort är laddat med pengar på förhand så att du bara behöver dra kortet för att kunna åka. Detta kort kan du få hemskickat i brevlådan innan du åker så att du är helt redo för din fotbollsresa!

För att läsa mer om vad det finns att se och göra i London, tryck
HÄR eller HÄR

Hos Skyscanner kan du jämföra priser på både flyg och hotell i London innan du bestämmer dig för vilket som passar dig bäst! 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-