bat.logo.stor.001

Allianz Arena

Bayern München

Som fotbollsälskare är det näst intill ett måste att uppleva fotbollskulturen i Tyskland. Läktarkulturen är påtagligt annorlunda från till exempel England. Tyskarna använder sig gärna utav tifo och andra visuella stämningshöjare samtidigt som sångerna ekar kraftigt inne på arenorna. En mäktig känsla! 

Bayern München spelar på Allianz Arena, med kapacitet på 75.000 människor. Alla som har sett Bayern München spela på tv vet hur mäktigt arenan är och vilken stämning den har. 
Lägg därtill ett lag fullspäckat med superstjärnor och som vill gå för seger varje match. Fartfylld och underhållande fotboll!

München är en trevlig stad som har väldigt mycket att bjuda på. Strosa runt i centrum och besök Marienplatz, stadens huvudtorg och skåda det berömda stadshuset Mariensäule och andra arkitektoniska verk.

Ta en tur till BMW-museet eller Deutsches Museum, ett av världens största vetenskaps- och teknikmuseer. Eller varför inte tajma in din resa för ett besök på den legendariske Oktoberfest? München bjuder nämligen på världens största!

Hos Skyscanner kan du jämföra priser på både flyg och hotell i München innan du bestämmer dig för vilket som passar dig bäst!