bat.logo.stor.001

Red Bull Arena

Red Bull Leipzig

Red Bull Leipzig är det nya storlaget i tysk fotboll. De har gått från att vara nykomlingar i Bundesliga till att utmana i toppen och spela i Champions League. De har ett spännande, ungt lag, inte minst med vår egen Emil Forsberg. De spelar på Red Bull Arena som tar in nästan 43.000 personer. Leipzig spelar en fartfylld fotboll som är lätt att tycka om, med bland annat unga Timo Werner på topp. 

Leipzig

Staden Leipzig har växt otroligt mycket och ses som en av Tysklands mest populära städer att besöka. Med en fantastiskt arkitektur, från förr och nu, blandat med ett väldigt attraktivt nattliv samt berömda pubdistrikt och klubbar finns det någonting för alla när staden besöks. En weekend i Johann Sebastian Bachs hemstad med fotboll och massor av aktiviteter är verkligen att rekommendera.

Leipzig är en väldigt historisk stad. Här finns väldigt många monument, kyrkor och katedraler att skåda, alla väldigt vackra. Eller varför inte besöka Leipzig Zoo eller Wildmark Leipzig? Här finns verkligen någonting för alla att hitta på vid sidan om fotbollsmatchen. 

Hos Skyscanner kan du jämföra priser på både flyg och hotell i Leipzig innan du bestämmer dig för vilket som passar dig bäst!