bat.logo.stor.001

Signal Iduna Park

Borussia Dortmund

Borussia Dortmund hemma på Signal Iduna Park är bland det mäktigaste man kan uppleva inom europeisk fotboll när det kommer till läktarkultur. Strax över 81.000 personer och Europas största ståplats skapar en helt sanslös inramning. Supportrarna här är också välkända för att skapa otroliga tifo. De kan sannerligen bjuda på en fantastisk upplevelse. 

Med flera storstjärnor bjuds det allt som oftast på underhållning på planen också. Dortmund spelar en attraktiv, fartfylld och underhållande fotboll. Vi kan nästan garantera att du inte kommer att bli besviken när du besöker Signal Iduna Park. 


Dortmund

Staden Dortmund, med nästan 600.000 invånare, är även känt som Öl-staden. Detta till följd av alla de bryggerier som har funnits i staden. Nu finns bara ett kvar, DAB-bryggeriet. Kallas man för Öl-staden, finns det naturligtvis också ett ölmuseum. Brewery Museum är absolut värt ett besök. Där kan du handla med dig färsk DAB direkt från bryggeriet. 


Efter andra världskriget blev staden till stora delar helt förstörd. Man har lyckats återuppbygga några av de viktiga minnesmärkena i efterhand. Reinoldikirche, en fantastisk kyrka som är väl värd ett besök. Likaså Florianturm, eller Floriantornet, ett monument och utsiktstorn som hade världens första roterande restaurang. 

Hos Skyscanner kan du jämföra priser på både flyg och hotell i Dortmund innan du bestämmer dig för vilket som passar dig bäst!