bat.logo.stor.001

Speltips: Fiorentina v Juventus - 9/2

Italienskt hatmöte!

Vi tjuvstartar helgen med ett fint speltips på fredagskvällen mellan Fiorentina – Juventus.

Fiorentina tar emot serietvåan Juventus i ett hett möte på Artemio Franchi denna fredagskväll. Denna match betyder mycket för alla lila supportrar då de har ett stort avsky mot Juventus ända sedan de snodde Violas Roberto Baggio och Juve har sedan dess fortsatt att stjäla Violas talanger där Bernadeschi är den senaste.

Fiorentina hittar vi i mitten av tabellen denna säsong och har på deras 11 hemmamatcher lyckats skrapa ihop 16 poäng. De har raden fyra vinster, fyra oavgjorda och tre förluster där den senaste förlusten måste sitta kvar i bakhuvudet hos alla viola-supportrar då de förlorade med 1-4 hemma mot Hellas Verona.

Annars har de mäktat med 17 mål framåt och 15 mål bakåt vilket ger dem en målskillnad på två +mål. Formen är sådär, de lyckades precis vinna senaste matchen borta mot ett formsvagt Bologna och innan dess hade de fem matcher utan vinst. De har inte vunnit på deras tre senaste hemmamatcher vilket har varit mot lag som Hellas Verona, Inter och Milan.

Juventus har verkligen hittat rätt efter en liten knackigare start på säsongen och har nu hållt nollan i 14 av deras 15 senaste matcher. Juventus kommer även från sju raka segrar där de i den senaste matchen körde över Sassoulo med hela 7-0.  Juventus har spelat 11 bortamatcher och har vunnit nio, spelat en oavgjort och åkt på en förlust. De har lyckats göra 29 mål framåt på bortaplan och endast släppt in 11 bollar.
Champions League väntar Juventus nästa vecka då de tar emot Tottenham på hemmaplan så Juventus kommer göra denna historia kort med Fiorentina, de kommer ta ledningen och sen försvara sin ledning matchen igenom.

Juventus har vunnit fyra av de fem senaste inbördes möten och brukar ha lätt mot Fiorentina på bortaplan. Juventus vill vässa spetsen och de såg vi inte minst i senaste matchen där de vann med 7-0 inför CL samtidigt som de inte får tappa mark upp till serieledarna Napoli.

Med denna statistik och motivationsfaktor för Juventus väljer vi att spela en rak 2a på Juventus vilket blir vårt speltips i denna match till ett bra odds.

Fiorentina – Juventus
Spel: Juventus vinner, rak tvåa. 
Odds: 1.85
Spelstopp: 20:45
Arena: Artemio Franchi
Bolag: bet365

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-