bat.logo.stor.001

Speltips: Bayern München v Schalke 04 - 10/2

Kan Schalke störa giganten?

I denna match har vi hittat ett intressant speltips som bara ska sitta. Bayern har efter Heynckes tog över sett ut som den maskin de brukar kännas igen vid. De maler sönder motståndarna och när Bayerns maskin rullar som den ska är det inte många lag som orkar stå emot.

Bayern München har spelat 10 hemmamatcher där det har slutat med nio vinster och en oavgjort, noll förluster alltså. De kommer från sju raka segrar och samtliga av dessa segrar har slutat med mer än ett måls vinstmarginal. Bayern har gjort 32 mål framåt och endast släppt in åtta mål på Allianz Arena. Det ger oss ett snitt på 3,2 mål framåt per match och 0,8 mål insläppta per match.

Bayerns senaste matcher har slutat: 
0-6
0-2
5-2
4-2
1-3

Alla dessa matcher är vinster så ni ser själva hur bra Bayern är och nu är Champions League runt hörnet så de vill antagligen spetsa till formen fram tills dess.

Schalke har spelat 10 bortamatcher och har raden: fyra vinster, tre oavgjorda och tre förluster. 15 gjorda mål och 14 insläppta mål har de åstadkommit på resande fot vilket är godkänt.

Inbördes möten har Bayern vunnit fyra av de fem senaste matcherna lagen emellan och samtliga dessa fyra har slutat med mer än ett måls segermarginal.

Vi spelar alltså Bayern München att vinna med mer än ett mål till det fina oddset 1.75 som vi även utser till Dagens bästa spel!

Den som är lite mer våglig kan testa spelet Bayern -2 mål asian till oddset 2.25.

Bayern München – Schalke 04
Spel: Bayern München -1.5 mål asian handicap
Odds: 1.75
Spelstopp: 10/2 kl 18:30
Arena: Allianz Arena
Bolag: bet365

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-