bat.logo.stor.001

Speltips: Malaga v Atletico Madrid - 10/2

Vi väljer sida.

Vi har hittat ett fint spel denna lördagskväll i den soliga staden Malaga, när Atletico Madrid kommer på besök. Vi ser ett starkt värde att syna tvåan och här kommer en liten analys till speltipset.

Malaga ligger sist med sju poäng upp till strecket på säker mark och har spelat tio hemmamatcher denna säsong som de har skrapat ihop nio poäng på. De har två vinster, tre oavgjorda och fem förluster och endast gjort nio mål medan de släppt in 15 mål på hemmaplan. Med den här statistiken hör de inte hemma i La Liga och kommer troligtvis åka ner till Segunda Division.

Atletico Madrid däremot har kommit igång sedan nyår och fått in nygamle stjärnanfallaren Diego Costa. Atletico är faktiskt ligans näst bästa bortalag efter Barcelona och har vunnit sju matcher, spelat tre oavgjorda och endast förlorat en. De har mäktat med 18 mål framåt på deras 11 bortamatcher och endast släppt in fem mål. Väldigt stark och imponerande statistik av Simeones mannar.

Malaga har inte vunnit på sju matcher och har två oavgjorda och fem förluster på deras sju senaste matcher och alla de är mot botten/mittenlag. Atletico har vunnit fyra av de fem senaste matcherna inbördes och gör det även denna gång. 

Vi spelar en rak tvåa till ett helt okej odds - 1.57. Men sett till statistik, historik, inbördes möte och form så är det ett väldigt generöst odds på en ”enkel” tvåa.

Malaga – Atletico Madrid
Spel: Atletico Madrid vinner, rak tvåa
Odds: 1.57
Spelstopp: 10/2 16:15 
Arena: Estadio La Rosaleda 
Bolag: bet365

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-