bat.logo.stor.001

Speltips: Napoli v Lazio - 10/2

Stekhett möte i Serie A.

Oj vilken toppmatch vi bjuds på denna lördagskväll i Italien. Detta möte brukar sluta i en underhållande match och vi har hittat ett fint speltips att ta rygg på i denna kamp.

Serieledarna Napoli har en utmärkt säsong i ligan där de har gått som tåget. De har spelat 11 matcher på Stadio San Paolo denna säsong och har raden åtta vinster, två oavgjorda och en förlust. De har gjort 25 mål framåt och endast släppt in sju mål. Formen är god hos Napoli där de har sex raka vinster i ligan.

Lazio har gjort en supersäsong och den som bör hyllas för det är Filippo Inzaghi som har fått det här Lazio att flyga. De ligger på en tredjeplats med 14 poäng upp till serieledarna Napoli, deras mål är dock inte att vinna ligan utan att ta en Champions League-plats. Men då gäller det att inte tappa formen vilket vissa antyder att de håller på att göra. Var senaste hemmaförlusten mot Genoa en engångshändelse eller är formen på väg neråt?

På bortaplan har Lazio mäktat med åtta vinster, två oavgjorda och två förluster vilket är godkänt för ett lag som Lazio. De har öst in 29 mål och släppt in 16 mål så det har varit väldigt underhållande att kolla på Lazio i år.

Senast dessa lag möttes i höstas på Stadio Olimpico så tog Lazio ledningen med 1-0 mot Napoli där de ljusblå från Neapel vände till 4-1 och åkte hem med tre poäng. Matcherna dessa lag brukar sluta målrika och underhållande - 3/5 matcher har slutat över 2.5 mål och Napoli har vunnit 4/5 av dessa matcher.

Inbördes möten:
4-1
3-0
1-1
2-0
5-0 

Så ser de fem senaste matcherna ut inbördes och Napoli kommer vinna denna matchen för att hålla Juventus på avstånd och till och med hoppas Turinlaget tappar poäng i Florens.

Att Napoli vinner matchen är givet och där får man oddset 1.61 vilket är helt okej men vi testar ett spel med lite högre i odds där vi spelar Napoli att vinna matchen & över 2.5 mål i matchen till det fina oddset 2.30 gånger pengarna. 

Den som vill får gärna spela Napoli rak etta till 1.61 gånger pengarna men vi testar kombinationen Napoli & över 2.5 mål.

Va tror ni? 2-1/ 3-1 till Napoli?

Lycka till vid rygg

Napoli – Lazio
Spel: Napoli & över 2.5mål
Odds: 2.30
Spelstopp: 10/2 kl: 20:45
Arena: Stadio San Paolo
Bolag: bet365

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-