bat.logo.stor.001

Speltips: Inter v Bologna - 11/2

En efterlängtad trepoängare?

Detta Inter är ett lag man aldrig förstår sig på och förra helgen hittade vi ett speltips när Inter mötte Crotone på San Siro och vi rekade Crotone +1.5 mål till 1.88 gånger pengarna som satt som en smäck. I dagens möte har vi hittat ett speltips som faktiskt är till Inters favör för någon gång måste det väl vända?

Inter började som sagt säsongen väldigt starkt och ledde serien stora delar utav hösten men sen kom den 5-0 segern mot Chievo den 3 december och laget har inte gått att känna igen sedan dess. De har inte en endaste seger sen den matchen och har hela fem raka kryssmatcher. Inter värvade in Rafinha från Barcelona som var nära att avgöra mot Crotone men målvakten räddade den gången. Nu måste det vända för Inter och de har ett väldigt tacksamt schema. Denna rek kommer vi inte gå på statistik utan helt enkelt feeling som också är en stor del av betting där inte statistik är allt. 

Bologna har trots en usel form en bättre form än Inter men förlorar väldigt ofta och blandar och ger. Vi har hittat två speltips i denna match och det första är att Inter vinner matchen till 1.50 gånger pengarna men även Båda lagen att göra mål – JA, till 2,0 gånger pengarna.

Inter måste vinna och detta är deras sista chans känns det som att haka på Champions League-platserna och de måste bara vinna. Det blev en enorm visselorkan efter förra krysset hemma på San Siro så nu kommer de vara råtaggade till att visa upp sig och ta tre efterlängtade poäng. 

2-1 till Inter?

Inter – Bologna
Spel: Inter 1a, Båda lagen att göra mål – Ja
Odds: 1.50 och 2.0
Spelstopp: 11/2 15.00
Arena: San Siro
Bolag: bet365

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-