bat.logo.stor.001

Speltips: Swansea v Burnley - 10/2

Stort spelvärde!

En fullspäckad Premier League-lördag och vi har hittat en match som ser extra intressant ut. Den där Swansea tar emot Burnley hemma på Liberty Stadium. 

Swansea är obesegrade i sina åtta senaste tävlingsmatcher och efter en katastrofal inledning på säsongen har man äntligen kravlat sig ovanför nedflyttningsplatserna. Senast kommer Swans från en riktig islossning mot Notts County (8-1) i FA-cupen. I sina två senaste hemmamatcher har man både mött, och vunnit mot Arsenal (3-1) och Liverpool (1-0)

Två herrar som verkligen verkar ha hittat formen är Tammy Abraham Jordan Ayew. Även brodern Andre Ayew sägs vara redo för start idag. 

Burnley däremot är helt iskalla. Utan vinst i sina nio senaste matcher! Till denna match dras de också med en jobbig skadelista. 

Steven Defour 24/1 matcher/mål
Chris Wood 15/4
Phillip Bardsley 13/0
James Tarkowski 21/0

Fyra viktiga kuggar som inte kommer till spel idag. 

De fem senaste bortamatcherna för Burnley har innehållit motståndarlag från undre halvan av tabellen fyra gånger. I dessa matcher har man mäktat med totalt ett mål. Dessutom har Burnley i sju av sina åtta förluster för säsongen blivit nollade. De har minst sagt problem med målskyttet. 

Här tror vi på att ett Swansea på uppgång, med bra form på laget och målproduktionen, tar tre pinnar mot detta helt formtappade Burnley. 

Vi väljer att spela Swansea -0,25. Spelet sitter om Swansea vinner. Blir det oavgjord förlorar vi halva insatsen. Oddset? Finfina 2,07. Den vågliga kan spela Swansea rak etta till 2,45 vilket är ett riktigt värdeodds. 

Swansea - Burnley
Spel: Swansea -0,25 / rak etta 
Odds: 2,07 / 2,45
Spelstopp: 10/2 16.00
Bolag: Bet365

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-