bat.logo.stor.001

Speltips: Newcastle v Manchester United - 11/2

1X2-tecken hämtas från St James' Park.

Dags för Jose Mourinhos United att åka till norra England för att hämta hem tre nya poäng. Vi har analyserat matchen och hittat ett fint spelvärde i den här matchen.

Benitez Newcastle ligger precis ovanför strecket och kommer få kriga sig kvar ända till slutet. Laget är det sämsta hemmalaget i hela Premier League där de endast har lyckats plocka 13 poäng på lika många matcher. De har raden tre vinster, fyra oavgjorda och sex förluster och har endast gjort 11 mål framåt och släppt in 15 bollar och protesterna mot ägaren Mike Ashley fortsätter. 

Manchester United däremot ser desto bättre ut, de har sex vinster på de sju senaste matcherna där enda förlusten kom borta mot Tottenham. Annars är formen väldigt god hos United som kommer från en stabil 2-0 seger senast mot Huddersfield.
På bortaplan har United spelat 13 matcher och har vunnit sju, spelat oavgjort tre och förlorat tre matcher. De har gjort 22 mål framåt och släppt in 13 mål bakåt.

United har vunnit tre av de senaste fem matcherna inbördes så laget brukar ha ganska lätt mot Newcastle på bortaplan. Med tanke på att Newcastle inte vunnit på fem matcher, är seriens sämsta hemmalag och stora protester och oroligheter mot ägaren gör att United får tipset. Speltipset är Manchester United att vinna, rak 2a till oddset 1.66 vilket får anses vara godkänt.

Newcastle – Manchester United
Spel: Manchester United vinner, rak 2a.
Odds: 1.66
Spelstopp: 11/2 15:15
Arena: St James Park
Bolag: bet365

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-