bat.logo.stor.001

Speltips: Juventus v Tottenham - 13/2

Avvaktande första möte?

Äntligen är det dags för Champions League igen. På schemat står Basel - Man City och Juventus - Tottenham. Vi har valt att titta närmare på den sistnämnda och från den hämtar vi dagens speltips. 

Juventus fortsätter att mala på och är nu uppe i hela 11 raka vinster, verkligen imponerande. Även fast viktiga Dybala varit skadad en handfull matcher på slutet har Juventus ändå lyckats göra mål och vinna sina matcher. Lite mer målsnåla än vanligt, förutom islossningen mot Sassuolo (7-0). 

Turin-laget fortsätter att skugga Napoli i toppen av Serie A, samtidigt som man nu då går in i Champions Leagues slutspel. Vilket inte Napoli gör. Juventus har dock väldigt mycket rutin från Champions League och de är vana vid att slåss på flera fronter samtidigt. 

Till tisdagens match har de också fått en ”extra” dags vila. De spelade sin ligamatch i fredags när de bortaslog Fiorentina (0-2). 

Tvärtom då för Tottenham som har matchats lite hårdare. Förgående vecka spelade dem ett omspel i FA-cupen som följdes upp av ett London-derby mot Arsenal i lördags. 

Oavsett så har Tottenham väldigt bra form för dagen. Vinst mot Arsenal i derbyt där stekhete Harry Kane fortsatte att leverera. Senaste tidens resultat i Premier League har gjort att Tottenham återfinns på en fjärdeplats, i skrivande stund. Denna rek skrivs innan Chelsea match mot West Brom, vinner Chelsea denna är dem om Tottenham som ny tabellfyra. 

Även om Tottenham ser väldigt bra ut för dagen håller vi Juventus som snäppet större favoriter. Hemma på Allianz Stadium är de brutalt bra. I seriespel. har de hemmaraden 10-1-1 30:4. De snittar alltså tre mål per match och har endast släppt in fyra (!) mål på dessa tio matcher. Starkt! Inte nog med detta så har Juventus hållit nollan i 14/15 senaste matcherna. 

Åtta av Juventus nio senaste matcher har slutat med mindre än tre mål. 
För Tottenham gäller detta fem av de sex senaste. 

Juventus kommer vilja få med sig ett bra resultat hemifrån Turin och naturligtvis gå för vinst. Vi tror vi kommer att få se ett avvaktande Tottenham som inte vill gå bort sig och som säkerligen är nöjda med ett kryss. Men med Juventus CL-rutin, hemmaform samt hemmaplan tror vi att de tar hem alla pinnar. 2,25 på raka ettan klipper vi!

Ett intressant kombinationsspel är Juventus att vinna och under 2,5 mål i matchen. Detta får vi hela fyra gånger pengarna på. Solida Juventus med ett gäng målsnåla matcher i bagaget (Sassuolo undantaget) mot ett Tottenham som också kommer från ett gäng målsnåla matcher? Vi testar en TV-peng. 

Juventus - Tottenham
Spel: Juventus vinner, rak etta. - Juventus att vinna och under 2,5 mål i matchen. 
Odds: 2,25 - 4,0
Spelstopp: 13/2 20.45
Bolag: Bet356
Arena: Allianz Stadium

Kommentera gärna: