bat.logo.stor.001

Speltips: Östersund v Arsenal - 15/2

Upp till bevis för Östersund.

Wow, vilken match! Det historiska mötet är här. Östersund tar emot Arsenal hemma på Jämtkraft Arena. Till denna häftiga kamp hämtar vi ett speltips från målmarknaden. 

Östersund har väckt starka känslor hos många fotbollsälskare med sitt karismatiska lag och fina spel. Att det har lett ända till slutspel i Europa League är verkligen mäktigt. Som vi vet har inte Allsvenskan börjat ännu vilket betyder att Östersund inte har några tävlingsmatcher i benen. Snart börjar Svenska Cupen med hittills har det bara varit träningsmatcher som gällt. 

Hemma på Jämtkraft Arena är man riktigt vassa. På plastunderlaget spelar de en snabb fotboll som är svår för motståndarna. Man gjorde mål i alla tre hemmamatcher i Europa League.

ÖFK - Hertha Berlin 1-0
ÖFK - Bilbao 2-2
ÖFK - Zorya 2-0

Vi tror att även ikväll, trots att svårighetsgraden på motståndet höjs avsevärt, att Östersund lyckas panga in ett mål mot självaste Arsenal. Engelsmännen är absolut inte vana vid plastunderlag och även om det inte finns en större risk för underskattning så ser Arsenal darriga ut i sitt försvarsspel emellanåt. 

Arsenal hackar i Premier League och CL-platserna kommer längre och längre bort. Just nu ligger man på en sjätteplats och tränare Wenger ser säkerligen Europa League som en bra möjlighet för att få spela i Champions League nästa säsong. Där av, de kommer att spela med en stark elva. Lacazette är skadad och Aubameyang är ”cup-tied”. Det kan öppna för en lirare som Danny Welbeck, som mer än gärna vill bevisa sig. 

Arsenal håller en god klass och är i ärlighetens namn många nummer för stora för Östersund. Vi tror att de kommer att få med sig ett bra resultat från denna match hem till London. 

Bet365 erbjuder 1,95 på att båda lagen ska göra mål. Det tycker vi är ett helt okej odds och väljer att syna. 

Östersund är vassa hemma på plastunderlaget och har gjort mål i alla Europamatcher på hemmaplan. Arsenal håller bra klass och har många spelare som kan blixtra till och göra det där ”lilla extra”. Därför väljer vi att spela på att båda lagen kommer att göra mål. 

Östersund - Arsenal
Spel: Båda lagen göra mål - JA
Odds: 1,95
Spelstopp: 15/2 19.00
Bolag: Bet365
Arena: Jämtkraft Arena 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-