bat.logo.stor.001

Speltips: Alaves v Deportivo La Coruna - 17/2

Fortsatt mörker för Deportivo?

John Guidettis Alaves tar emot Deportivo La Coruna hemma på Estadio Mendizorrotza. Här väljer vi sida på 1X2-marknaden. 

Alaves kommer till denna match med bra form. De fem senaste matcherna har man vunnit mot Sevilla, kryssat mot Leganes trots en man mindre, endast förlorat mot Barcelona med 2-1 på Camp Nou och sedan vunnit mot både Celta Vigo och Villarreal. Två raka segrar i bagaget alltså samtidigt som spelet sett trevligt ut. 

Alaves börjar få lite avstånd till nedflyttningsstrecket men det är fortfarande viktigt att man tar sina nödvändiga poäng. Särskilt på hemmaplan förväntar man sig att dessa poäng tas, och särskilt när bottenkollegan och nästjumbon kommer på besök. 

Alaves fem senaste hemmamatcher: 4V 1O F. Två av dessa vinster var mot Malaga och Las Palmas, lag i Deportivos klass. 

Deportivo känns helt iskalla. De har inte vunnit på åtta matcher och av dessa åtta har sex matcher förlorats, detta har lett till att man ligger sist i ligans formtabell. Som nästjumbo är varje match en desperat kamp för överlevnad, men det vill sig inte för Deportivo. På bortagräs har man raden 1-3-7 och lyckats släppa in hela 31 mål, flest av alla lag i ligan. 

Deportivos sex senaste bortamatcher: V 1O 5F. En av förlusterna innefattar även en bortaförlust mot absoluta jumbon Malaga (3-2). 

Vi har helt enkelt svårt att se hur Deportivo ska kunna ställa till med problem här och vi tror att Alaves tar tre pinnar i dagens kamp. 

Det som talar för spelet är Alaves uppåtgående form överlag samt deras form hemma på Estadio Mendizorrotza. Deras spel ser också mer lovande ut tidigare. Detta samtidigt som Deportivo är het iskalla och har haft stora problem på sista tiden, särskilt på bortaplan. De har släppt in minst två mål i fem av de sex senaste bortamatcherna. 

Vi klipper den raka ettan hos Betfair som betalar 1,91 gånger degen. 

2-0?

Alaves - Deportivo La Coruna
Spel: Alaves vinner, rak etta. 
Odds: 1,91
Spelstopp: 17/2 18.30
Bolag: Betfair

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-