bat.logo.stor.001

Speltips: Wigan v Manchester City - 19/2

Kan Wigan störa giganten?

På måndagskvällen tar Wigan emot Manchester City, Englands just nu bästa lag. Kan Wigan störa Peps lagbygge? Vi har speltipset!

 


Wigan hittar vi just nu i League One, med ena foten i Championsship. De ligger tvåa med två matcher mindre spelade. Efter en tids fina resultat har Wigan nu en formdipp med två raka förluster och fem insläppta mål. Inte idealt när man nu ska ställas mot Premier Leagues serieledare. 

Wigan har faktiskt slagit ut på PL-lag ur FA-cupen, Bournemouth och West Ham, men här menar vi att nivån höjs ordentligt. Till dagen saknas även Shaun MacDonald samt Craig Morgan.

Manchester City går från klarhet till klarhet just nu och ser helt fantastiska ut. Senast slog man Basel med hela 0-4 på bortaplan i Champions League och det såg verkligen lekande lätt ut. Innan dess fick Leicester en fotbollslektion på Etihad (5-1) där Aguero gjorde hela fyra mål!

Final väntar Man City i ligacupen, Premier League är mer eller mindre avgjord. Avancemang i praktiken klart i CL. Näst på tur är Wigan att försöka stoppa Peps planer för FA-cupen, en tävling som är väldigt högt ansedd i England. Med Peps breda trupp tror vi att vi kommer att få se en fullskalig satsning på denna match. Det finns ingen anledning att spara på krutet. Ett par rotationer men överlag en väldigt slagkraftig elva. 

Båda lags förväntade elvor enligt WhoScored:

Walton - Elder, Burn, Dunkley, Byrne - Morsy, Power - Massey, Powell, Jacobs - Grigg.

Bravo - Zinchenko, Laporte, Stones, Danilo - Silva, Fernandinho, Gündogan - Sané, Agüero, Silva.

Vi tror helt enkelt inte att ett Wigan med sin formdipp och fulla fokus på avancemang till Championsship ska kunna störa ett harmoniskt Man City som bara leker fotboll just nu. 

Vi väljer att spela Man City -2 asian till fullt godkända 1,70. Då får vi pengarna tillbaka vid tvåmålsseger, vinst däröver. 

 

Wigan - Man City
Spel: Man City - 2,0 mål asian handicap
Odds: 1,70
Spelstopp: 19/2 21.00
Bolag: Bethard

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-