bat.logo.stor.001

Speltips: Sevilla v Manchester United - 21/2

Offensiva krafter på Ramon Sanchez-Pizjuan.

Dagens speltips hittar vi i vår allas favoritturnering, nämligen Champions League i mötet mellan Sevilla och Manchester United.

 


Sevilla har börjat komma igång nu efter den sega starten Vincenzo Montella fick som tränare. Sevilla som får börja på hemmaplan och är erkänt starka hemma på Ramon Sanchez-Pizjuan där de endast har förlorat en match på hela säsongen och endast gått mållösa en enda gång. De är nästintill tvungna att vinna på hemmaplan för att ha en chans att gå vidare, för Manchester på Old Trafford är inte den enklaste utmaningen.

Sevilla är ett klassiskt hörnlag där dem spelar ett 4-2-3-1 med offensiva yttrar som Nolito och Sarabia, lägg där till att Montella har börjat spela Navas som högerback vilket ger mer offensiv på ytterkanten. 

Sevilla har denna säsong spelat 19 hemmamatcher i alla tävlingar och snittar 10.74 hörnor per match, varav 7.32 egna hörnor. I Champions Leagues gruppspel har de snittat 12 hörnor.

Manchester United har gått lite upp och ner denna säsong. Positivt inför denna match är att Valencia, Rashford, Pogba och Herrera verkar bli spelklara vilket är positivt för hörnspelet då offensiva yttrar som Valencia och Rashford gillar att utmana på kanterna för att slå inlägg mot Lukaku vilket skapar mycket hörnchanser.

Manchester United är inte ett klassiskt hörnlag men har på bortaplan denna säsong snittat 10,86 hörnor per match. I gruppspelet i Champions League har de snittat 11.17 hörnor per match.

Sammanfattning:
Sevilla har snittat 12 hörnor per match i gruppspelet i Champions League
Manchester United snittar 11.17 hörnor per match i gruppspelet i Champions League
Båda lagen ser ut att ställa upp med en 4-2-3-1 uppställning med offensiva yttrar som bådar gott för hörnspelet.

Således har hörnspelet över 10 hörnor suttit i 100% i båda lagens alla gruppspelsmatcher i CL.

Vi väljer därför att spela över 10 hörnor till fina oddset 2.05 på Bethard.


Speltips
Sevilla –  Manchester United
Spel: Över 10 hörnor
Odds: 2.05
Spelstopp: 20:45
Arena: Ramon Sanchez-Pizjuan
Bolag: Bethard

Kommentera gärna: