bat.logo.stor.001

Speltips: RB Leipzig v Napoli - 22/2

Scudetto-fokus hos gästerna?

Returmöte mellan RB Leipzig och Napoli i Tyskland. Här tror vi att gästerna har tankarna på ett helt annat håll och väljer då att syna ett tecken på 1X2-marknaden.

 


Första mötet i Neapel slutade 1-3 i tyskarnas favör. Inte helt orättvist. Leipzig ligger tvåa i Bundesliga efter eviga jätten Bayern München och deras primära uppgift blir således att hålla Frankfurt bakom sig, som de faktiskt förlorade mot på bortaplan i sin senaste match. Dessförinnan hade man tre raka segrar och formen känns överlag bra.

Leipzig spelade som bekant i Champions League men slutade trea i gruppen, en missräkning såklart. Rapporter säger att man kommer att ställa upp med en slagkraftig elva i denna match. Stort plus också att Emil Forsberg är redo för comeback och förväntas att spela från start. 

Napoli spelade även dem i Champions Leagues gruppspel och slutade trea. Föga förvånande, vi har sett en bristande motivation hos Italienarna när de spelar andra tävlingsmatchen än i Serie A, och inte så konstigt är väl det? Man har inte vunnit Scudetton sedan 1990 och i år ser chanserna väldigt ljusa ut. Det kommer att bli en nagelbitare ända in i kaklet. 

Det är just denna faktor som väger tungt här. Det syns på hela laget, spelarna och inte minst deras supportrar att det som betyder något nu är att vinna Scudetton. Europa-spel är bara överflödigt. Och med just denna faktor i åtanke kan vi väntas få se en del rotation hos italienarna. Jobbigt då att ett par klassiska ”rotations-spelare” som Ghoulam, Chiriches och Milik är skadade. 

För övrigt förlorade Napoli alla sina bortamatcher i CL-gruppspelet, på tal om motivation. 

Med detta i åtanke väljer vi att spela en rak etta i denna match, att RB Leipzig vinner betalar 2,55 gånger fliset. Den tackar vi för!

Sammanfattning
Leipzig har god form och väntas mönstra en stark elva
Man vill sätta spiken i kistan och ta sig vidare till nästa runda
Napoli fullständigt bortprioriterar Europa-spel
Väntas rotera i elvan och har dessutom skador på ”rotations-spelare”
Napoli förlorade alla bortamatcher i CL-gruppspelet

 

Speltips

RB Leipzig - Napoli
Spel: RB Leipzig vinner, rak etta. 
Odds: 2,55
Spelstopp: 19.00
Bolag: Bethard

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-