bat.logo.stor.001

Speltips: Stryktips 24/2

Lördag och Stryktips i vanligt ordning. Nästan 11 miljoner kronor i Jackpot. 
Vi går igenom matcherna och hittar en fin rad ihop. 

Häng med! 


1 Watford - Everton X2
Inget av lagen har en fantastisk form. Båda har vilat ända sedan 10e feb. Everton trivs inte så bra på bortaplan men är i grunden det bättre laget. Har vunnit de två senaste inbördes. Vi går emot folket och testar X2 till en bra procent. 

2 Bournemouth - Newcastle 1X
Bournemouth med två fina segrar mot Chelsea och Stoke innan Hudds blev för svåra senast. Newcastle obesegrade i tre matcher. Vann sist mot Man United. Bournemouth två raka segrar mot Newcastle, får utgångstipset. gardera upp med kryss. 

3 Brighton - Swansea 12
Intressant möte med två lag i väldigt bra form. Hemmalaget obesegrade i fem raka, bortalaget i sju raka. Här har Brighton streckats till nästan 50%, kryss 28% och tvåan 23%. Denna känns vidöppen och kan sluta hur som helst. Inget av de fyra senaste inbördes har slutat kryss. Vi chansar bort och kör 12. 

4 Burnley - Southampton 1X
Burnley dras fortfarande med mycket skador och har inte vunnit på sju matcher. Tufft. Southampton blandar och ger. Hemmalaget vanligtvis starka på Turf Moor och det känns som att läget i laget börjar ljusna. Senaste hemmakrysset mot Man City var starkt. Luktar dock kryss lång väg. Vi kör 1X här, också då Burnley har vunnit de två senaste inbördes. 

5 Liverpool - West Ham 1
Liverpool fullkomligt körde över Porto på bortaplan i CL. Tre vinster och ett kryss på de fyra senaste. West Ham vann senast mot Watford men trivs inte så väl på bortaplan. Ettan är högt streckad men vi tror att Liverpool bara vinner den här. 4-1 och 4-0 i de rödas favör de två senaste inbördes. 

6 West Brom - Huddersfield X2
WBA sist i tabellen och har det mycket tufft. Fyra raka förluster. Huddersfield trivs inte jättebra på bortaplan. Å andra sidan verkar inte WBA trivas någonstans. Nya skandaler på träningslägret i Barcelona. Vi tycker inte att de ska vara så favorittippade. Vi går emot här då Huddersfield absolut kan sprattla till, värde på X2. 

7 Leeds - Brentford 1
Vad har egentligen hänt med detta Leeds? Inte vunnit på över 10 matcher. Otroligt nära segern sist bort mot Derby men tappar i slutet. Är det ett Leeds på uppgång vi ser nu? Brentford med två raka segrar. Dessa ska inte skattas för högt då jumbon Sunderland och Birmingham (fjärde sist) stod för motståndet. Vi tror att Leeds rycker tag i sig själva och löser tre poäng. Bra % på ettan. 

8 Norwich - Bolton 1
Norwich bortakryssade mot Wolves senast, starkt. Oavgjort också borta mot Derby. Utan förlust i fem matcher. Bolton sämst av alla 24 lag på bortaplan. Hemmalaget här med bra form och alla förutsättningar för att vinna här. Etta. 

9 Preston - Ipswich 1
Preston har bra häng på Play-Offplatserna och kommer från två starka insatser. Kryss borta mot Villa och kryss hemma mot Wolves. Ipswich inte vunnit på tre matcher, uttåg ur FA-cupen senast och dessutom anfallaren McGoldrick borta, förmodligen resten av säsongen. Läget känns jobbigt. Vi tror Preston har bra chanser till vinst här. Vi spikar ettan. 

10 Queens PR - Nottingham Forest 12
QPR blandar och ger. Vinner och förlorar ungefär varannan match. Efter fyra raka torsk har Forest två oavgjorda och det känns som att man är på uppgång. Endast två pinnar skiljer dessa lag åt, i QPRs favör. Känns vidöppet och kan sluta hur som helst. Vi provar 12 då QPR sticker ut hakan emellanåt samtidigt som endast 18% på tvåan lockar. Forest vann trots allt senast med 4-0…

11 Reading - Derby X2
Readings säsong motsvarar absolut inte förväntningarna. 18e plats i skrivande stund och bara fyra poäng tillgodo till strecket nedåt. En vinst på sex matcher. Derby ligger på fjärdeplats och det ser ut som att de kan få spela Play-off. Är starka på bortaplan, bara tre förluster på 16 matcher. Har dock inte vunnit på tre matcher nu. Vi tror på en Derby-vinst men garderar upp med krysset. 

12 Sheffield Wednesday - Aston Villa X2
Wednesday lite i ingenmansland. Klarar sig antagligen från att bli inblandat i nedflyttningsstriden. För långt upp till att utmana om Play-off. Villa ligger trea och slåss med Cardiff om direktplatsen till PL. Efter fem raka vinster har det blivit en oavgjord och en förlust. Här förlorar man dock inte då man är ett mycket bättre lag i grunden. Stor kryssrisk vilket är ett givet tecken, vi garderar sedan upp med en tvåa.

13 Sunderland - Middlesbrough 2
Aj aj aj. Vad ska vi säga om detta Sunderland? Sist i Championsship och tar man inte sig ordentligt i kragen snart är det League One som gäller nästa säsong. Fyra förluster och en oavgjord på de fem senaste. Förlust senast mot Bolton, tungt. Boro är med och slåss om Play-offplatserna och har helt okej form för dagen. Dessutom, fem raka vinster inbördes. Vi väljer att spika tvåan här då det är väldigt stor klasskillnad på dessa lag. Större system kan ta med krysset. 

Bergspiken: Liverpool: Håller en så pass mycket högre klass än West Ham och även fast man är streckade på 81% ska man bara vinna denna match. 

Lågprocentare 1: Nottingham Forest känns på uppgång. Två snarlika lag när man gästar QPR. Vann senaste inbördes med 4-0. Kul tvåa till 18%...

Lågprocentare 2: Vi köper inte att WBA är streckade på 51%. Fyra raka torsk. Skandaler, rubriker... Visst att Hudds inte stortrivs borta, med 23% på tvåan? Den ska med!

Stryktipset 256 rader.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-