bat.logo.stor.001

Speltips: Crystal Palace v Tottenham - 25/2

Skadorna tar ut sin rätt?

Det är ett sargat och skadedrabbat Palace som tar emot Tottenham på söndagen. Har de ändå en chans mot stads-rivalen? Vi har speltipset!

 


Palace är vinstfria i sina fyra senaste matcher och kommer precis från förlust mot Everton (3-1). Endast målskillnad håller dem ovanför nedflyttningsstrecket och det börjar bli jobbigt nu. 

Som om inte själva tabelläget vore jobbigt nog, har Roy Hodgson förmodligen en sötare huvudbry till denna match. Skadelistan är nämligen ingen vacker läsning. 

Sakho 11/1 (matcher/mål)
Kelly 11/0
Ward 15/0
Schlupp 19/0
Cabaye 23/0
Zaha 20/4
Speroni 11/0
Sako 16/3
Scott Dann 17/1
Puncheon 10/0
Loftus-Cheek 16/1

Innan man förlorade mot Everton saknades denna grupp spelare minus Cabaye och Ward. Förlust där, som nämnts tidigare. Och till denna match är dessa två herrar också borta. Nej det blir inget slagkraftigt lag som Hodgson kan ställa på banan idag. 

Tottenhams senaste ligamatch var en vinst mot Arsenal (1-0). Efter det spelade man 2-2 i Turin mot Juventus och sedan 2-2 mot Rochdale i FA-cupen. Den senare en riktig missräkning förstås. 

Pochettino saknar fortsatt endast Alderweireld och har sagt att han kommer mönstra starkast möjliga elva här. Förmodligen samma elva som slog Arsenal. 

Inbördes har Tottenham vunnit 5/6 matcher mot Palace i alla tävlingar och hållit nollan mot laget i de senaste tre. 

Vi tycker att det är mycket som talar för att Tottenham tar hem alla pinnar idag. Palaces otroliga skadelista, form och den stora klasskillnaden. Vi får 1,70 gånger såsen på att Tottenham vinner med två baljor och vi får tillbaka insatsen vid uddamålsvinst. Den klipper vi!

Speltips

Crystal Palace - Tottenham
Spel: Tottenham -1 mål (asian handicap)
Odds: 1,70
Spelstopp: 13.00
Bolag: Bethard

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-