bat.logo.stor.001

Speltips: Man United v Chelsea - 25/2

Toppmöte i England!

Ett riktigt tungviktsmöte i Premier League då Manchester United tar emot Chelsea hemma på Old Trafford. Vi har ett fint speltips till denna kamp, som vi fått se hela 7/8 gånger tidigare… 

 


Man United tappade andraplatsen under lördagen till Liverpool och det börjar verkligen täta ihop sig bakom City nu. United spelade CL i veckan och fick 0-0 borta mot Sevilla. Ett klassiskt Mourinho-resultat på bortaplan i Europa. 

Hemmaplan nu för de röda och där har dem varit riktigt vassa. 10-2-1 är raden och endast 5 insläppta mål. Nästan hälften så många som ”näst bästa”. Mourinho brukar kunna det här med försvarsspel. 

Dock har väl inte anfallsspelet riktigt satt sig. Sanchez har kommit in och varit riktigt bra, men själva målproduktionen hackar. United har endast mäktat med fyra mål på fem matcher. 

Chelsea hittar vi just nu på fjärdeplats, tre pinnar bakom United. Även dem spelade CL i veckan, 1-1 hemma mot Barcelona. Innan dess löstets två vinster, mot Hull och WBA. Skönt för Conte att vända trenden efter två horribla förluster mot Watford och Bournemouth. 

Till dagens match tittar vi närmare på målmarknaden. Faktum är att Uniteds fem senaste fem matchen har slutat under 2,5 mål. Två av dessa till och med under 1,5 mål. Det är ett tight United vi får se just nu. Ett United som faktiskt hållit nollan i 11 av 14 hemmamatcher i Premier League.

Chelsea har hållit nollan i fem av sju matcher mot United, i alla tävlingar. De vet hur de ska göra det svårt för United. Slutligen ska det också nämnas att hela sju av åtta matcher inbördes har slutat under 2,5 mål. Det är statistik som är värd att ha i åtanke. 

Det här brukar inte bli några sprudlande historier. Lag som vill känna på varandra och inte begå några misstag. Särskilt inte nu när det är så tight i toppen. 

Bethard betalar hela 1,74 på att vi får se under 2,5 mål i matchen. Den klipper vi!

Speltips

Man United - Chelsea
Spel: Under 2,5 mål
Odds: 1,74
Spelstopp: 15.05
Bolag: Bethard
Arena: Old Trafford

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-