bat.logo.stor.001

Speltips: Lazio v Milan - 28/2

Underhållande match i Italien, vår spelbloggare har tipset!

Två semifinaler spelas i Coppa Italia idag, första mötet är mellan Juventus – Atalanta och andra mellan Lazio – Milan. Juventus vann första mötet bekvämt med 1-0 i Bergamo och Milan spelade 0-0 mot Lazio på San Siro.

 


Vi hittar speltipset i match 2 vilket kommer även bli en underhållande match att se på ikväll.

Lazio

Som sagt första mötet slutade 0 - 0 på San Siro och det ger Lazio en liten fördel men givetvis måste de gå framåt och vinna idag. Lazio hade en liten mindre smådipp med formen men har snabbt repat sig och tagit tre raka segrar. Motståndet på de tre senaste segrarna har dock inte varit det bästa, Hellas Verona, Ludogorets och Sassuolo så även om de har tre raka segrar är det mot svagare motstånd.

Lazio har inga skador förutom Marusic och DI Gennaro och Inzaghi kan ställa upp med bästa möjliga lag. Lazio har även Juventus på hemmaplan på lördag och nu börjar matchandet tära på truppen, upp till bevis nu.

Milan

Milan däremot har enormt bra form och Gattuso har fått ordning på laget som är i harmoni nu med 12 raka matcher utan förlust och fem raka vinster med lika många hållna nollor. Milan börjar nära sig Europaplatserna i ligan och har ett stekhett möte på söndag när de tar emot stadsrivalen Inter på söndagkväll.

Men när det vankas semifinal i Coppa Italia som är en möjlig titel för Milan och Gattuso med endast två matcher kvar för att vinna första titeln på ett tag då är det fullt fokus.

Vi tycker att spelbolagen håller Lazio som för stora favoriter i detta möte trots att de har bra form, men Milan har bättre form och inte förlorat på 12 matcher. Dessutom har de hållit nollan i fem raka matcher som de dessutom segrat. Vi väljer då att spela x2 till Milans favör vilket innebär att ett oavgjort resultat eller Milan-vinst så sitter spelet till 1.90 gånger pengarna.

 

Speltips

Match: Lazio – Milan
Spel: Oavgjort eller Milan (x2)
Odds: 1.90
Spelstopp: 20:45
Arena: Stadio Olimpico
Bolag: Bethard


Skrivet av: El Principe
 

Kommentera gärna:

BetandTravels Facebook Betting Community