bat.logo.stor.001

Speltips: Aston Villa v QPR - 3/3

Ett steg närmare direktuppflyttning. 

VI förflyttar oss till England andraliga, nämligen The Championship där det är stenhård kamp om uppflyttningsplatserna. Ett formstarkt Aston Villa tar emot ett svajigt Queens Park Rangers på lördagen - där har vi hittat ett fint speltips!

 


Det tätnar i Championship-toppen hela tiden och kampen om de två direktplatserna till Premier League är hård. Låt oss titta efter:

1 Wolves 73
2 Cardiff 67
3 Villa     63
4 Derby   60
5 Fulham 59

Wolves har ett jätteförsprång men bakom dem är det öppet. Med ett Cardiff som fortsätter att vinna är det viktigt för Villa att fortsätta plocka sina trepoängare. Det är med andra ord ett högmotiverat hemmalag vi får se idag. 

Villa kommer senast från 4-2 borta mot Sheffield Wednesday. Viktig vinst då man inte vunnit på de två tidigare matcherna. 1-1 hemma mot Preston och 2-0 borta mot Fulham. Den senare dock ingen skam då Fulham lirar en bra fotboll och är väldigt starka för tillfället. Men - innan dess hade Villa fem raka vinster och sju vinster på sina åtta senaste matcher. Det är stormkliv mot PL men då gäller det att inte tappa koncentrationen. 

QPR blev förnedrade på hemmaplan senast mot Nottingham Forest (2-5). Innan dess, förlust igen. Senaste vinster kom för tre matcher sen, hemma mot nästjumbon Bolton. Där tog det ända till 72a minuten innan man fick hål på dem..

Fem förluster på sina sju senaste matcher och härjande i ingenmansland i tabellen. Nio poäng till nedflyttning vilket inte ska vara en större fara. På bortaplan har QPR inte skördat marknaden. Fjärde sämsta bortalaget i ligan med endast två segrar på 17 matcher. 

Villa har vunnit de tre senaste mötena med QPR. Vi ser goda förutsättningar för att de tar en fjärde i denna match. En rad faktorer talar för detta, bland annat motivationen och formen. Vi får 1,83 gånger fliset på hemmaseger och den kniper vi utan att tveka. 

 

Speltips

Aston Villa - QPR
Spel: Villa vinner, rak etta
Odds: 1,83
Spelstopp: 16.00
Bolag: LeoVegas
Arena: Villa Park


Skrivet av: Der Kaiser
 

Kommentera gärna:

Missa inte BetandTravels Betting-community på Facebook.