bat.logo.stor.001

Speltips: Swansea v West Ham - 3/3

Kan Swansea ta tre nya poäng?

Swansea tar emot West Ham hemma på Liberty Stadium. Carlos Carvalhal har fått ordning på Walesarna som dock fortfarande ligger under strecket. Tar de en viktig seger här?

 


Carlos Carvalhal har fått fin ordning på Swansea som har radat upp fina prestationer. Endast en förlust på 12 matcher. Sex vinster och fem oavgjorda. Det är särskilt på hemmaplan som man varit starka. Senast slog man Sheffield Wednesday i FA-cupen och avancerade till nästa runda. Hela sex raka vinster på Liberty Stadium där motståndet hetat bland annat Liverpool och Arsenal. 

Senaste ligamatchen fick man dock se sig besegrade av Brighton på bortaplan. Det och de övriga resultaten gjorde att Swansea hamnade under strecket igen. Livsviktig match mot West Ham med andra ord. 

West Ham ligger på 13e plats just nu och har faktiskt bara tre poäng ner till strecket. Kan i hög grad bli inblandade i nedflyttningsstriden. De senaste sex matcherna har bjudit på en vinst (Watford 1-0), två oavgjorda och tre förluster. Just på resande fot är West Ham inte särskilt vassa. Endast två vinster på 15 matcher. På dessa matcher har man också släppt in 33 mål, strax över två i snitt. 

Vi har rekat Swansea tidigare vilket har visat sig vara lyckat. Vi tror att det håller i sig även i denna match. Swansea spelar en fin fotboll och kan göra det jobbigt för vilket lag som helst. De känner även en desperation över att fortfarande befinna sig under strecket. Bara att mala på och fortsätta plocka sina poäng! 

Med tanke på att West Ham haft det väldigt jobbigt på bortaplan samt med deras tveksamma form, har vi svårt att se att de kan rubba Swansea. Lägg därtill de vites goda form och goda hemmafacit. Vi väljer att spela Swansea Draw No Bet. Då får vi pengarna tillbaka vid oavgjort. Bethard erbjuder fina 1,81 gånger fliset för detta. 

2-1?

 

Speltips

Swansea - West Ham
Speltips: Swansea DNB
Odds: 1,81
Spelstopp: 16.00
Bolag: Bethard
Arena: Liberty Stadium


Skrivet av: Der Kaiser
 

Kommentera gärna: