bat.logo.stor.001

Speltips: Manchester City v Chelsea - 4/3

Man CIty fortsätter att ånga på. 

Stormöte i England när Chelsea gästar Etihad och Man City. En på förhand superhet fight där vi plockar ut en vinnare. 

 


City kommer från två raka överkörningar av Arsenal, båda med 3-0. Den första var finalen i ligacupen. Här var det verkligen klasskillnad. Dem toppar ni Premier League med hela 15 poäng och det finns ingenting som tyder på att dem kommer att slå av på takten. 

På dem 15 senaste matcherna har City endast två förluster, en chockförlust mot Wigan och en mot Liverpool. Två har slutat oavgjort och resten är vunna. Det mesta verkar stämma för Peps lag just nu. 

Champions League på schemat i veckan för Man City, men det är på hemmaplan och man är i praktiken redan vidare så det är inget som stjäl fokus. 

Chelsea förlorade sist mot Man United efter att ha tappat ledningen och vi hittar dem just nu på femte plats, fem poäng bakom Spurs men med en match mindre spelad. 

De blå hade en lite knackigare period där de förlorade mot både Watford och Bournemouth. Sen har de ryckt upp sig med två raka vinster och ett kryss hemma mot Barcelona i Champions League. 

Här menar vi dock att chanserna är för små. City spelar en fantastisk fotboll just nu och de är väldigt svårstoppade. 1,60 på en etta är godkänt, den klipper vi utan att tveka. Den modige kan prova att spela City -1 asian till finfina 1,96.

 

Speltips

Manchester City - Chelsea
Spel: City vinner, rak etta
Odds: 1,60
Spelstopp: 17.00
Arena: Etihad Stadium
Bolag: Ohmbet

 


Skrivet av: Det Kaiser
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-