bat.logo.stor.001

Speltips: Crystal Palace v Man United - 5/3

PL-omgången ska summeras. 

Det är ett skadedrabbat Crystal Palace som tar emot Manchester United på hemmaplan under måndagskvällen. VI hämtar ett speltips från den sista matchen i 29e omgången!

 


Det vill sig bara inte för Palace. Trots att de var nära på poäng senast mot Tottenham slutade matchen ändå i förlust och huvudena hänger djupare och djupare. Nu är man precis under strecket där det för övrigt är väldigt tight. Det kommer bli spännande in i det sista. 

Till dagens match är det dock lika jobbigt som vanligt när vi tittar på skadelistan. Hela 12 spelare kan missa matchen. Senaste matchen fick Tomkins och Fosu-Mensah spela mittbackspar. Till idag är den förstnämnda osäker på grund av skada och den sistnämnda får inte spela då han är utlånad från United. 

Sist mot Tottenham var det näst intill endast försvarsspel som gällde. Hörnmatchen slutade 13-3 i Spurs favör då de behövde kriga länge innan de hittade segermålet. 

United kommer senast från vinst hemma mot Chelsea då man vände underläge till 2-1. Innan dess 0-0 borta mot Sevilla. Formen är god! I vår förra rek där United var involverade (hörnspelet i mötet med Sevilla) var vi inne på att anfallsspelet inte stämmer till 100%. Många bra spelare men de har lite svårt att hitta varandra för tillfället. 

Att Palace trots sina många skador kan stå emot Uniteds forcering tror vi på, i alla fall ett tag. Detta leder till ett stort bollinnehav för United som sin vana trogen kommer att skapa en del hörnor. Och där kommer vi in på dagens speltips. Vi väljer att spela United -1 hörna till 1,82 gånger steken. 

Ett Palace som kan stå emot en bit in i matchen, mot ett United som kan ha svårt att göra mål men ändå har väldigt mycket bollinnehav. Då ser vi det som troligt att man skapar en del hörnor. Palace släpper till 5,82 hörnor i snitt per match. 

 

Speltips

Crystal Palace - Manchester United
Spel: Man United -1 hörna
Odds: 1,82
Spelstopp: 21.00
Bolag: 10Bet


Skrivet av: Der Kaiser
 

Kommentera gärna:

Du har väl inte missat vår Betting Community på Facebook? Kom in i värmen och diskutera speltips!