bat.logo.stor.001

Speltips: PSG v Real Madrid - 6/3

Specialspel från supermötet!

Wow, möte 2/2 är här och vi ska få fram ett lag som avancerar till nästa omgång. Paris Saint Germain eller Real Madrid? Vi drar oss inte till 1X2-marknaden idag utan hämtar istället ett speltips från specialmarknaden.

 


Första mötet slutade som bekant 3-1 till Real Madrid, i Madrid. Detta efter att PSG haft ledningen i matchen och sedan tappat. Ett par minuter på slutet som gjorde att detta dubbelmöte får helt andra förutsättningar i match nummer 2. 

PSG måste vinna med 2-0 för att gå vidare. En omöjlighet? Icke. Hemma på Parc Des Princes är man otroligt starka och vet vad man går för. Jobbigt idag dock då man får klara sig utan sin fixstjärna Neymar. 

Real sägs enligt rapporter få tillbaka både Toni Kroos och Luka Modric. Stora plus. Sist vann men mot Getafe (3-1) och har sex vinster på sju matcher. La Liga är som vi vet mer eller mindre körd för Real så det är fullt fokus på Champions League. 

Känslan här är att det är otroligt lurigt att plocka ut en matchvinnare. Och det är inte heller det vi ska göra. Vi ska istället titta på den troliga matchbilden. PSG kommer att äga boll, mycket boll - och försöka rulla runt och hitta luckor mellan mittfält och backlinje hos Real och instick bakom deras backar. 

PSG vet att de behöver göra mål och de kommer att sätta fart från minut 1. Real känner sig trygga i detta och vet att de är ett bra kontringslag. Med Ronaldo och Bale på topp har man mycket speed till sina omställningar. 

Med denna förväntade matchbild i åtanke hämtar vi specialspelet från bollinnehavs-avdelningen. PSG över 56,5 % bollinnehav till fina 1,85 hos Unibet. Den klipper vi utan att tveka. 

 

Speltips

PSG - Real Madrid
Spel: PSG över 56,5 % bollinnehav
Odds: 1,85
Spelstopp: 20.45
Bolag: Unibet
Arena: Parc des Princes 


Skrivet av: Der Kaiser
 

Kommentera gärna: