bat.logo.stor.001

Speltips: Milan v Arsenal - 8/3

Formstarkt mot formsvagt - vi plockar ut en vinnare.

Då är det dags för returerna i Europa League. Vi tittar närmare på mötet mellan Milan och Arsenal och plockar fram ett fint speltips. 

 


Milan ångar på och Gattuso har minst sagt fått fin ordning på sitt lag. Sex raka vinster, obesegrade i 13 matcher. Av dessa 13 har hela 10 vunnits. Trots den fina uppryckning av laget ligger de fortfarande utanför Europa-platserna i ligan, plats sju. Dock skiljer det sig bara målskillnad upp och undertecknad blir förvånad om de inte löser en biljett. 

Hur som haver är det Europa League som gäller nu och där har det sett bra ut för Milan. Ludogorets slogs ut med totalt 4-0 efter att man vunnit Grupp D. Här är en bra chans för Gattusos Milan att visa upp sig när man nu tar emot Arsenal på hemmaplan. Faktum är att Milan är obesegrade i 20/21 matcher i Europa League, mäktigt! 

Ett Arsenal som alltså befinner sig i en smärre krissituation. Fyra raka förluster. Sju förluster på 11 matcher. Sjätteplats innehavs i ligan och den står det som vi vet Europa League på. Ändå, en missräkning för Arsene Wenger. Han känner att fler och fler röster höjs emot honom och det är verkligen dags för honom att ge sig själv lite andrum. 

Inte ultimat att spela mot ett formtoppat Milan på San Siro då. 

Milans derby mot Inter sköts upp i söndags till följd av Davide Astoris tragiska bortgång. De har med andra ord fått ännu mer vila i benen. Gattuso kan dessutom mönstra en helt skadefri elva då alla spelare är tillgängliga. 
Arsenal väntas också starta med starkast möjliga elva av de som är disponibla. Danny Welbeck väntas starta på topp då både Lacazette och Aubameyang är out. 

Vi tycker att det finns väldigt mycket faktorer som talar för en Milan-vinst här och när vi får hela 2,10 på en rak etta klipper vi den utan att tveka en sekund. 

En fun-fact är också att Arsenal har blivit eliminerade från åttondelsfinalerna i Europa-spel i de sju senaste säsongerna. Arsenal är favoriter till att gå vidare från detta dubbelmöte och vi kan faktiskt inte förstå varför. Vi väljer också att spela ”Milan att kvalificera sig” till likadana oddset, 2,10. Då vinner vi om Milan besegrar Arsenal över två matcher. 

Matchen ikväll? 2-0?

 

Speltips

Milan - Arsenal 
Spel: Milan vinner, rak etta
Odds: 2,10
Spelstopp: 8/3 - 19.00
Bolag: 10Bet
Arena: San Siro


Skrivet av: Der Kaiser
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-