bat.logo.stor.001

Speltips: Bayern Leverkusen v Borussia Mönchengladbach - 10/3

Vår spelbloggare har hittat en säker etta i Tyskland.

Bayer Leverkusen tar på lördag eftermiddag emot Borussia Mönchengladbach på hemmaplan. En säker etta är framtagen från en av våra spelbloggare. 

 


Leverkusen har tre vinster, två oavgjorda och en förlust på deras sex senaste matcher. Helt okej form med andra ord. Mönchengladbach har en vinst, en oavgjort och fyra försluter på sina senaste sex matcher. Mindre rolig form för bortalaget. 

Mönchengladbach har dessutom hela åtta spelare skadade, däribland svenske Oscar Wendt som är en nyckelspelare precis som Raffael och Fabian Johnson. Detta medan Leverkusen har full trupp tillgodo till denna kamp. 

Vi väljer att spela Leverkusen till fina 1.70 gånger pengarna vilket vi anser vara väldigt generöst för ett Leverkusen som krigar för Champions League, har hemmaplan och har en full trupp till godo samt bra form. Några punkter för högt i våra ögon. Vi synar!

 

Speltips

Bayern Leverkusen - Borussia Mönchengladbach
Spel: Bayer Leverkusen att vinna
Odds: 1.70
Spelstopp: 18:30
Arena: BayArena
Bolag: 10Bet


Skrivet av: El Principe
 

Kommentera gärna:

Unik insättningsbonus hos 10Bet.