bat.logo.stor.001

Speltips: Getafe v Levante - 10/3

Förlängs Levantes vinstfria svit?

Vi riktar blickarna mot Spanien och mötet mellan Getafe och Levante. Vi hämtar ett speltips från 1X2-marknaden. 

 


Getafe parkerar just nu på elfte plats men har faktiskt inte mer än fem poäng upp till Europa-plats. Det kanske känns långsökt för detta Getafe men ändå en morot för laget. Sist förlorade man mot Real Madrid på bortaplan (3-1) vilket inte är en skam i sig. Dock har de två raka hemmasegrar och är faktiskt obesegrade på hemmaplan i tio matcher. 

De har även hållit nollan i sju av de åtta senaste hemmamatcherna. Hemma på Coliseum Alfonso Perez är man starka! 

Levante ligger precis ovanför strecket med endast en poäng till godo. Formen är inte särskilt imponerande då man är vinstlösa i sina 15 senaste matcher. Till denna match saknar man också en rad viktiga pjäser i laget. 

Chema (20/1) matcher/mål
Cheick Doukoure (19/1)
Pedro Lopez 13/0

Två ordinarie försvarare saknas och här får man rotera. Jobbigt helt klart. Det är inte ett ultimat läge att möta ett Getafe som är starka på hemmaplan. Faktum är att Getafe släppt in färre mål på hemmaplan än både Sevilla och Real Madrid. 

Vi tycker att både form, hemmastyrka, skadeläge och bortalagets usla form talar för att Getafe tar tre poäng i denna match. Vi väljer att syna ettan till 1,75 hos 10Bet vilket är helt okej betalt med tanke på förutsättningarna. 

 

Speltips

Getafe - Levante
Spel: Getafe vinner, rak etta
Odds: 1,75
Spelstopp: 18.30
Bolag: 10Bet

Ta del av storsatsande 10Bets exklusiva insättningsbonus - bara hos oss på BetandTravel.


Skrivet av: Der Kaiser
 

Kommentera gärna: