bat.logo.stor.001

Speltips: Svenska Cupen-dubbel

Speltips från svenska cupen.

Vi har hittat två intressanta speltips från den Svenska Cupen som vi kör i en dubbel till ett finfint odds.

Match 1.

Östersund tar emot Gais i Jämtländska kylan på lördag eftermiddag och vi tror hemmalaget vinner komfortabelt. Östersund är dessutom längre in i försäsongen och toppnivån känns nära i och med att de har tränat och spelat träningsmatcher inför dubbelmötet mot Arsenal, där de dessutom vann borta på Emirates.

Östersund har alla toppspelare tillgängliga som Sema, Ghoddos och Hopcutt.

Gais gjorde det bra i cupen men lag som Elfsborg och Hammarby är inte på samma nivå som Östersund och det var knappt Gais knep slutspelsplatsen före Hammarby.
Eftersom att vinna cupen är Östersunds ända väg ut i Europa efter sommaren satsar de stenhårt på cupen och kommer bara köra över Gais. Östersund satsar stenhårt på cupen och kommer köra gasen i botten och inte riskera något. 2/3-0?

Östersund -1,5 mål till 1.70

Match 2.

Malmö FF tar emot IFK Göteborg som är Sveriges största rivaler historiskt sätt och på senare år har MFF sprungit ifrån Göteborg och har nu 20 ligatitlar före Göteborgs 18. MFF har jagat cupguldet många år utan framgång, desto bättre har det gått i ligan där de har dominerat hela 10-talet.
Malmö satsar stenhårt på cupen och vinner på hemmaplan oavsett vilket motstånd de ställs mot i Sverige och speciellt nu när de har 100% motivation att vinna något de längtat efter länge. Ettan känns orubblig. 

Malmö FF etta till 1.40 

Denna fina Svenska Cup-dubbel ger totalt 2.38 vilket är väldigt spelvärt.

 

Speltips

Spel: Östersund -1,5 & Malmö FF etta
Odds: 2.38
Spelstopp: 13:00
Arena: Malmö IP - Jämtkraft Arena
Bolag: 10Bet


Skrivet av: El Principe
 

Kommentera gärna: