bat.logo.stor.001

Speltips: WBA v Leicester - 10/3

Grymt värde från The Hawthorns!

Dagens bästa odds hittar vi i Premier League, det är alltså WB som ligger totalt sist i ligan med hela åtta poäng upp till säker mark. Härifrån hämtar vi dagens bästa speltips!

 


Inte omöjligt men WBA visar inga tendenser allt på att hitta någon form överhuvudtaget med fem raka förluster och ett omotiverat lag. De tar emot Leicester som kommer från två raka kryss mot Stoke och Bournemouth. Men Leicester har trots det spelat bra och är väldigt svårslagna.

Leicester har dessutom tre raka bortavinster mot WBA och WBA har dessutom skador på spelare som Sturridge, Nacer Chadli, James Morrison, Gareth Barry, Johnny Evans och Chris Brunt. Ganska lång skadelista på ett lag i väldigt dålig form. Leicester har endast Amartey borta annars har Claude Puel full trupp.

Att vi då får 2.60 på rak Leicester 2a är helt sjukt och spelar det utan att tveka.

Den som vill ”säkra” lite kan köra Leicester Draw no Bet till 1.80 gånger pengarna vilket är stensäkert spel då WBA inte vinner åtminstone utan det blir troligtvis minst oavgjort men lutar starkt åt Leicester-vinst. Väldigt fint odds då tycker vi!!

Hugg innan oddset sänks!

 

Speltips

WBA - Leicester
Spel: Leicester / Leicester Draw not bet
Odds: 2.60 / 1,80
Spelstopp:16:00
Arena: The Hawthorns
Bolag: 10Bet


Skrivet av: El Principe
 

Kommentera gärna:

Unik insättningsbonus - upp till 2000SEK extra!