bat.logo.stor.001

Speltips: Inter v Napoli - 11/3

Stekhett möte i Serie A!

Helgen avslutas med ett riktigt supermöte i Serie A när Inter tar emot Napoli hemma på San Siro. Från detta stekheta möte hämtar vi som vanligt ett fint speltips!
 


Det är ett Inter som hittat formen spelmässigt igen efter en lång vinstfri svit. Två vinster på tre matcher nu och formen känns påväg upp. Inter finner vi just nu på femte plats och alla poäng är oerhört viktiga om man vill ha en Champions League-biljett. 

Napoli åkte på en oväntat förlust senast hemma mot Roma (2-4) och har nu ett poäng tillgodo på tvåan Juventus som dock har en match mindre spelad. Utöver det är formen bra med tre raka vinster innan dess. Precis som för Inter är alla poäng väldigt viktiga för Napoli om de vill vinna Scudetton. Det kommer att bli ett tight race med Juventus som de också har kvar att möta i Turin. 

Till denna fina kvällsmatch väljer vi att titta närmare på hörnmarknaden. Inter är det lag i Serie A som skapar flest hörnor framåt (7,62) och Napoli är fjärde bäst (6,19). 

Inters matcher innehåller totalt 12,38 hörnor och Napolis dito 9,26 stycken. Väljer vi att titta närmare på de fyra senaste H2H finner vi följande antal hörnor totalt i matcherna: 12, 12, 12, 12.

Inter har starka kantspelare i Perisic och Candreva som gillar att försöka hitta Icardi i mitten. Genom detta har vi fått se mycket hörnor skapas. Även Napoli har starka kantspelare i Callejon och Insigne som båda gillar att utmana och hitta instick och inlägg från kanten. 

Med dessa förutsättningar i åtanke ser vi det som väldigt troligt att mycket hörnor kommer att skapas. 10Bet erbjuder 1,80 på att vi får över 10 hörnor och det klipper vi utan att tveka. 

Den våglige kan prova över 11 hörnor till det finfina oddset 2,10. 

Speltips

Inter - Napoli
Spel: Över 10 hörnor / över 11 hörnor
Odds: 1,80 / 2,10 
Spelstopp: 11/3 20.45


Skrivet av: Der Kaiser
 

Kommentera gärna:

Unik insättningsbonus - upp till 2000SEK extra hos 10Bet.