bat.logo.stor.001

Speltips: Timrå v Leksand

Säkrar platsen till SHL-playoff?

Timrå tar emot Leksans i match 3 av den Hockeyallsvenska finalen. Timrå är en vinst bort från SHL-playoff, löser man det? Vi har speltipset!
 


Timrå inledde den Hockeyallsvenska finalen genom att slå Leksand på hemmaplan med 4-3 på övertid. Bortamatchen i Leksand lyckades Timrå vinna även den, med 2-1. Detta innebär att de bara är en seger ifrån SHL-playoff då denna finalserie spelas i bäst av fen matcher. 

Timrå har hittills visat sig vara det starkare av de två lagen i denna final. Här är också läget glasklart. Vinst här och playoff är säkrat. Vi tror att Timrå har en bra möjlighet för att lösa just detta. 

Till denna match saknar Leksand tysken Daniel Pietta som man värvade in med målet att nå SHL. Pietta spelade inte tredje perioden i förra matchen och är alltså inte aktuell till spel idag heller. 

Timrå hålls bara som knappa favoriter inför denna match, vilket vi tycker är märkligt. Timrå visar upp en stabilitet och effektivitet och är riktigt bra på hemmaplan. Även en skaplig morot att vinst här leder till SHL-playoff. Visst att de två tidigare matcherna varit relativt jämna men vi tycker att tidigare nämna faktorer talar för Timrå här. 

Vi väljer att gå in på Timrå MoneyLine, vilket betyder att spelet sitter om Timrå vinner matchen antingen på full tid, övertid eller straffar. Detta betalar 10Bet 1,83 för vilket vi ser som ett fint kap. 

Den våglige kan välja att prova Timrå rak etta, att vinna full tid, till oddset 2,35 vilket känns mer än generöst. 

 

Speltips

Timrå - Leksand
Spel: Timrå MoneyLine / Timrå rak etta
Odds: 1,83 / 2,35
Spelstop: 19.00
Bolag: 10Bet 


Skrivet av: Der Kaiser
 

Unik insättningsbonus från 10Bet - upp till 2000SEK extra!