bat.logo.stor.001

Speltips: Salzburg v Dortmund - 15/3

Högintressant retur i Österrike - flera spel från returmötet.

Det är ett supertaggad Salzburg som tar emot Dortmund i denna retur. Efter en chock-vinst i Tyskland med 2-1 finns det stort hopp om avancemang. Vi tar er igenom förutsättningarna för vårt speltips, häng med! 

 


Valon Berisha gånger två. Två kassar stod han för i första mötet och Salzburg har nu ett jätteläge för avancemang. Vinst och två mål på bortaplan skojar man inte bort. Hemmaplan nu och då är förutsättningarna annorlunda. Här är man nämligen ruggigt starka. 

Obesegrade i ligan hittills denna säsong. Formen överlag är det heller ingen fel på. 14 raka utan torsk i Europa. 32 raka utan förlust i alla tävlingar. Till denna match har Salzburg fullt manskap att tillgå och väntas mönstra en liknande elva som i första mötet. 

För Dortmunds del var naturligtvis första matchen en ordentlig missräkning. Ingen resultat att spela på till denna match utan det är bara full fart framåt som gäller. Vinst krävs, och det med minst två mål. Vi förväntar oss en brakstark av tyskarna här…

Michy Batshuayi väntas återkomma till startelvan efter att hoppat in i senaste ligamatchen där han gjorde två mål, bland annat avgörandet. Dortmund har gjort mål i sina 14/15 senaste matcher och i grund och botten är de absolut ett bättre lag än Salzburg. 

Vi ser det som troligt att Dortmund sätter en väldig fart redan från start då de behöver ha in målen. Tacksamma kontringsytor för Salzburg.. I och med detta väljer vi att gå in på målspelet 2,5, och spela Över. 10Bet ger oss 1,60 för detta lir och visst känns väl det okej? Den våglige kan prova över 3 mål asian till finfina 1,93. Då får man insatsen tillbaka vid exakt tre baljor och vinst däröver. 

Dagens två TV-pengar läggs på Salzburg DNB - 2,20 och Salzburg etta - 3,20. 

Varför? 

Som tidigare nämnt är Salzburg obesegrade i 32 matcher i alla tävlingar och har 14 raka utan torsk i Europa League. Dortmunds bortarad i CL-grupp: 0-1-2. Därefter bortamatch mot Atalanta i EL: 1-1. Kul TV-peng! 

 

Speltips

Salzburg - Dortmund
Spel: över 2,5 mål / över 3,0 mål asian
Odds: 1,60 / 1,93
Spelstopp: 21.05
Bolag: 10Bet

 


Skrivet av: Der Kaiser
 

Unik insättningsbonus hos 10Bet - upp till 2000SEK extra.