bat.logo.stor.001

Speltips: Zenit v RB Leipzig - 15/3

Spel från målmarknaden. 

Det vankas returer i Europa League och vi vänder blickarna mot Ryssland. Där tar Zenit emot RB Leipzig i en match med fart och fläkt. Det är vi inne på, vi hämtar alltså ett speltips från målmarknaden. 
 


Första mötet i Tyskland slutade 2-1 till hemmalaget. Zenit fick alltså med sig det så oerhört viktiga bortamålet. 2-1 innebär således att matchen känns helt öppen fortfarande och ryssarna är säkerligen inte allt för missnöjda med resultatet från match ett. 

Zenit är erkänt hemmastarka i kylan och framför sina supportrar bjuder de allt som oftast upp till kamp. Nu är de också press på sig att trycka på framåt för att producera mål. Faktum är att Zenit endast har en förlust på 25 hemmamatcher i Europa-spel. 

Leipzig känner sig inte lika nöjda med resultatet från match ett även fast de vann. De hade såklart velat hålla nollan. Reduceringen kom i 86e minuten och kändes tämligen onödig. 

Tyskarna har, som vi vet, väldigt snabba spelare som mer än gärna ställer om i blixtsnabba kontringar. När Zenit behöver pressa framåt klagar inte Leipzig utan utnyttjar mer än gärna dessa ytor. 

Zenit saknar idag viktige mittbacken Emanuel Mammana som drog på sin en knäskada i helgen. Leipzig har som vi vet Lookman cup-spärrad. I övrigt väntas tyskarna mönstra samma elva som i första mötet. 

Vi tror att den väntade matchbilden kommer att bidra till ett par baljor. Zenit som nämnt är hemmastarka och kan absolut såra tyskarna. Leipzig å sin sida är trygga i sig själva och utnyttjar gärna de ytor som ges när ryssarna pressar upp. 

Vi väljer att kliva in på målmarknaden här, närmare bestämt linan 2,5. Vi spelar över här hos och får fina 1,80 hos 10Bet. Den tar vi glatt emot!

 

Speltips

Zenit - RB Leipzig
Spel: över 2,5 mål
Odds: 1,80
Spelstopp: 19.00
Bolag: 10Bet

 


Skrivet av: Der Kaiser
 

Unik bonus hos 10Bet - få upp till 2000SEK extra!