bat.logo.stor.001

Speltips: Bournemouth v WBA - 17/3

Studsar tillbaka på Vitality.

Bournemouth på en tolfteplats har ändå bara sex poäng ner till strecket. Möter här jumbon WBA och kan ta ett bra avstamp för att slippa nedflyttningsstriden. 

Ett bra läge för Bournemouth att studsa tillbaka på efter förlusten Tottenham sist (1-4). Hade okej form med två kryss innan den matchen och resultatet 1-4 speglade inte matchbilden. Ingen fara på taket med det. Kan verkligen ta ett hopp mot bort från bottenstriden idag om man inkasserar tre pinnar. 

WBA fortsätter att gå kräftgång och kammade hem sin sjunde raka förlust senast (6 raka i PL), hemma mot Leicester (1-4). Då tog men ändå ledningen men hade ingenting att sätta emot när den skulle försvaras. 

WBA har sju poäng upp till säker mark och det är inte mycket som talar för att det blir fortsatt PL-spel för The Albions. Idag är det även bortaplan där man bara tagit 7/45 poäng och mäktat med sju mål på 15 matcher. De senaste sex bortamatcherna har förlorats och de tre senaste har man gått mållösa ifrån. 

Vi tror att Bournemouth som är ett bättre lag i grunden, studsar tillbaka och tar tre poäng mot ett hopplöst WBA. 

10Bet betalar fina 1,95 för denna ettan och det känns några punkter för högt. Vi synar! Den som vill vara extra fräck kan prova Bournemouth -1 asian. Insatsen tillbaka vid uddamålsvinst och vinst däröver till smått fantastiska 2,50. 

 

Speltips

Bournemouth - WBA
Spel: Rak etta
Odds: 1,95
Spelstopp: 16.00
Bolag: 10Bet

Upp till 2000SEK extra hos 10Bet - exklusiv insättningsbonus!