bat.logo.stor.001

Speltips: SPAL v Juventus - 17/3

Botten mot toppen i italienska kvällsmatchen. 

Spal krigar för nytt kontrakt på 17e plats på samma poäng som Crotone som ligger under strecket. Viktiga poäng står på spel i varje match. Inte optimalt att möta Juventus vid detta tillfälle, menar vi. 

Formen är helt okej för Spal med två vinster och ett kryss på de tre senaste. Detta har gjort att de fått hopp om nytt kontrakt. Vinsterna kom mot  Crotone och Bologna. Här är motståndet däremot ett helt annat..

Juventus har 12 raka vinster i Serie A och har tagit över serieledningen från Napoli. Den släpper dem inte. Alltså krävs full koncentration varje match. Nu väntar alltså Spal, och här bör man väl ta tre poäng? Juventus har dessutom hållit nollan i sina nio senaste ligamatcher.

Mattiello är borta för hemmalaget på grund av skada, direkt efter sin avstängning. Även Borriello är out. 

För gästerna saknas Benatia (avstängd) Bernardeschi och Cuadrado. Finns dock fullgoda ersättare här. 

Vi tror att Juventus tar en komfortabel seger här, sist vann man med 4-1 i Turin. Vi spelar Juventus -1,25 mål (asian handicap). Halv förlust på spelet om de bara vinner med uddamålet. Full vinst om de vinner större. Fint betalt med hela 1,85 på detta lir! 

 

Speltips

Spal - Juventus
Spel: Juventus -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,85
Spelstopp: 20.45
Bolag: 10Bet

Exklusiv insättningsbonus från 10Bet. 100% upp till 2000SEK. Ladda spelkassan inför helgen!