bat.logo.stor.001

Speltips: Serie A & Bundesliga. 

Speltankar från söndagens matcher. 

Dagens bästa spel för lördagen satt långt inne. Bournemouth vände och vann till slut med 2-1 hemma mot WBA och vi kunde rätta spelet till finfina 1,95 gånger steken. Idag har vi ett trevligt utbud med matcher. Vi vänder blickarna mot Serie A och Bundesliga och tar fram två fina speltips. Häng med!

Speltips 1: Milan - Chievo 15.00

Milan åkte ur Europa League mot Arsenal och har nu bara Serie A kvar. Där ligger dem på sjätteplats och innehar den sista Europa-platsen, fem poäng bakom Inter. De måste dock se upp då Sampdoria lurar tätt bakom. 

Chievo förlorade mot bottenkonkurrenten Hellas senast. 16e plats för tillfället med två poäng till godo mot strecket. Kan i högsta grad bli neddragna i nedflyttningskampen. 

Milan behöver fortsätta vinna och har, borträknat EL, väldigt fin form. Att de slår Chievo på söndagen ser vi som högst troligt. De tre senaste H2H har slutat följande: (Milans favör) 4-1, 3-1, 3-1. För att dra det ännu längre har Milan vunnit 19/22 matcher mot Chievo. 

Chievo har förlorat sina senaste sju bortamatcher i Serie A. I sex av dessa har de inte ens gjort mål. Milan i sin tur har vunnit 7/8 Serie A-matcher och har fyra raka hållna nollor. 

Att Milan vinner, det är vi övertygade om. Vi väljer att gå in på Milan -1 mål asian till 1,65 hos 10Bet. Insatsen tillbaka vid endast uddamålsvinst. Den våglige kan absolut prova en TV-peng på Milan -1,5 mål till fina 2,15. Det spelet har trots allt suttit i de tre senaste matcherna H2H. 

 


Speltips 2: Köln - Bayer Leverkusen 15.30

Jobbigt nu för Köln. Fortfarande jumbo med åtta poäng upp till säker mark. Två raka förluster på det och det börjar kännas jobbigt i laget. Tog en väldigt oväntad seger mot RB Leipzig innan dess. Men före den matchen var man vinstfria i fyra matcher. Mycket talar för att Köln spelar i 2Bundesliga nästa säsong. 

Leverkusen ligger på femte plats just nu och vid vinst under söndagen klättrar man upp till tredje plats. Formen är god med två raka vinster. Fyra segrar på sex matcher. De två senaste bortamatcherna har vunnits och faktum är att de är Bundesligas fjärde bästa bortalag. De är obesegrade i sina 10 senaste bortamatcher.

Dessutom saknar Köln viktige mittfältaren Jojic och mittbacken Sörensen. 

Vi tror att Leverkusen med sin fina form och bra bortafacit kan slå ett Köln som är ur form och saknar ett par viktiga kuggar till denna match. 10Bet erbjuder 1,80 på en tvåa och den klipper vi direkt.  

Lycka till!

 

Missa inte vår unika insättningsbonus hos 10Bet. 100% bonus upp till 2000SEK.