bat.logo.stor.001

Säsongstips Allsvenskan 2018

Allsvensk premiär - B&T tippar inför säsongen.

Allas vår kära Allsvenskan drar snart igång ännu en ny säsong och som vi har längtat! Jobbiga vintermånader är snart över och Allsvenskans värme och energi är snart här. Då är det väl inte heller helt fel med lite fina säsongstips att kunna följa genom hela säsongen? Vi har hittat några riktigt intressant speltips som vi vill dela med oss utav till er. 

Oscar Lewicki över 4,5 gula kort @ 1,85
Malmö FFs otroligt viktiga innermittfältare med en given startplats har som uppgift att skydda sin backlinje, täcka ytan framför och knyta ihop de två lagdelarna backlinje och mittfält. 

Det har vi fått se Lewicki göra väldigt skickligt de senaste åren. Med den uppgift Lewicki har stöter han ofta på attackerande anfallande spelare i hög fart och inte sällan måste han sätta stopp för dessa med ibland oschyssta medel. 

Frisparkar för spelförstörelse eller icke regelriktiga tacklingar genererar ofta en varning för utdelaren. Unibet har här satt linan för antal varningar på Lewicki till 4,5 - och det är svårt att förstå varför. De fyra senaste säsongerna har Lewicki kammat hem följande antal kort: 5,7,8,6,4,7. Han har alltså löst linan i fyra raka säsonger och även i fem av de sex senaste. 

Vi tycker Unibet är generösa med linan här samtidigt som de dukar upp oddset 1,85 för att Lewicki ska få minst fem kort. Den synar vi! 

Bäst i Stockholm: Djurgården @ 3,20 (Djurgården, AIK, Hammarby, BP)
Förra säsongen blev AIK bäst i Stockholm, på andra plats, 4 poäng före Djurgården. Nu har Gnaget haft mycket rullians på spelare och många nya starka namn har kommit in. Dock en riktig missräkning att förlora både Nisse Johansson och Jesper Nyholm som ingendera kommer att medverka denna säsong till följd av avslutad karriär samt skada. 

Djurgårdens största tapp är Magnus Eriksson som flyttade till MLS. Men Özcans lag ser mer samspelta ut än förra säsongen och är i skrivande stund i final i Svenska Cupen där de slog ut just AIK i semifinalen. 

Djurgården har plockat in norske mittfältaren Fredrik Ulvestad från Burnley som man hoppas kommer tillföra ytterligare en dimension. Haris Radetinac är tillbaka och visade fin form i cupen. Hoppas att han får vara hel så länge som det går. 

Det vi har sett av Djurgården hittills i cupen och det vi har sett av AIK mixat med att de sistnämnda har så pass mycket nya spelare, och kanske inte hittar helt rätt från början, gör att vi gärna provar det höga oddset 3,20 på att Djurgården blir bäst i Stockholm. 

Bäst i Väst: BK Häcken @ 2,10 (Häcken/Elfsborg/Göteborg)
Häcken slutade på en fin fjärdeplats förra säsongen och blev då bäst i väst med 52 poäng. Elfsborg 8e plats 39 poäng och Göteborg 10e plats 37 poäng. 

De har gjort två fina förstärkningar i offensiven med Viktor Lundberg från Maritibo och lånet av Moestafa El Kabir. Annars namnstarkt i övrigt med Friberg, Irandust, Kamara, Paulinho och Nasiru Mohammed. 

Häcken kan göra det svårt för de flesta lag, det vet vi. Vi tycker att laget ser bra ut och de offensiva spelarna har gjort bra ifrån sig på försäsongen och i cupen där de redan har visat målform. Mot Elfsborg och Göteborg som varken övertygat eller sett särskilt bra ut tror vi absolut att Hisings-laget kan komma före båda dessa, igen. 2,10 tycker vi är ett klart godkänt odds!

Paulinho över 7,5 mål @ 1,85
Häckens anfallare Paulinho har linan 7,5 vad gäller antal mål kommande säsong. Varför? Det förstår inte vi heller. De tre senaste säsongerna i Häcken har han stått för 9,9 och 11 mål. Med andra ord löst linan tre säsonger i rad. 

Försäsongen och cupen har också sett bra ut för brassen med två mål i svenska cupen och ett i senaste träningsmatchen. 

Häcken spelar som vi vet en fin anfallsinriktade fotboll och inte sällan ställer de till det även för de allra bästa lagen. Börjar bli tight om anfallsplatserna i Häcken efter El Kabirs och Viktor Lundbergs intåg. Än mer så viktig för de befintliga anfallare som finns i truppen att visa att det är dem som ska starta. Att Paulinho gör som han gjort i tre raka säsonger, det vill säga att lösa mållinan 7,5 till oddset 1,85 provar vi gärna!

Vinnare Allsvenskan: Malmö FF @ 2,50
Regerande mästarna MFF står som favoriter att ta ännu ett guld, vilket vi väljer att rygga.
Varför?
Skåningarna ser onekligen stabila ut för vad de har visat upp hittills under cupen. Bra nyförvärv har tagits in i form av Binaku och Larsson i backlinjen. På mittfältet har det förstärkts med Bachirou från Östersund som har visat sig vara en utomordentligt duktig bollhanterare. Även Traustasson och Rieks har förstärkt mittfältet. Alla etablerade spelare sedan tidigare och dessa herrar har allihopa visat sig passa väl in i laget i de matcher som hittills har spelats. 

Anfallspositionerna med Strandberg, Jeremejeff och Rosenberg ser bra ut där den sistnämnde nu spelar sin sista säsong. Inget tvivel kring att kaptenen vill avsluta den på topp. 

Det är ett profilstarkt lag som tränare Magnus Pehrsson förfogar över. Det ska även Europa-kvalas för MFF men truppen är bred och skåningarna är vana vid att slåss på flera fronter. 

Samtidigt som MFFs lag ser bra och starkt ut ser vi inte riktigt vilka konkurrenterna skulle vara till förstaplatsen. AIK, Djurgården och Östersund är alla bra lag och konkurrenter för topplaceringar. Men till guldet? Njae, där räcker de nog inte hela vägen. Att Malmö FF vinner Allsvenskan 2018 får vi 2,50 gånger pengarna på och den klipper vi mer än gärna. 

Hoppas att ni fick inspiration till era Allsvenska säsongstips och lycka till om ni ryggar. Nu väntar vi in premiärerna!

Samtliga odds är hämtade från Unibet.


Om du satsar minst 200:- på den Allsvenska premiären erbjuder Betfair 4 stycken gratisspel på de kommande 4 omgångarna. Gäller både nya och befintliga kunder!
 


Vill du istället boosta ditt konto och ladda på spelkassan inför Allsvenskan erbjuder 10Bet en unik bonus genom oss - 100% insättningsbonus upp till 2000SEK.