bat.logo.stor.001

Speltankar från lördagens matcher.

Ligafotbollen är äntligen tillbaka och det är ett fullspäckat schema vi har framför oss. Vi har hittat en del intressanta speltips.

Juventus - Milan: Rak etta @1,60
Juventus går som tåget och har ett rejält grepp om Scudetton. Poängtappet sist mot Spal var naturligtvis en enorm missräkning men formen är ingenting att oroa sig över. På hemmaplan är man brutalt bra med raden 12-1-1. På dessa har man bara släppt in 4 mål, galet bra. 

Milan åkte som bekant ut mot Arsenal i Europa League, en väldig besvikelse. 6e plats i ligan och trepoängarna måste in om man vill CL-kvala. Formen är fin för tillfället om vi bortser från de två förlusterna mot Arsenal. Hel annan uppgift nu dock. 

Vi tror att Juventus i egenskap av ett kopiöst bra hemmalag tar tre poäng mot Milan idag. De fem senaste hemmamatcherna har man haft ledning redan i halvtid och sen vunnit matchen. De tre senaste inbördes mötena har slutat i vinst för Juventus och vi ser inte att det blir annorlunda idag. 

Schalke 04 - Freiburg: Rak etta @1,57 / under 2,5 mål @1,61
Schalke har riktigt fin form för dagen med 5 raka vinster. Återfinns just nu på andraplats, en poäng före ärkerivalen Dortmund och det är en enorm morot att kunna hamna före antagonisterna. Försvarsspelet ser bättre och bättre ut för Schalke samtidigt, 4 raka nollor vittnar för detta. 

Freiburg är vinstfria i sina 4 senaste matcher. Har skapat sig lite utrymme neråt med 5 pinnar till strecket. Till dagens match saknas dock ett par pjäser, Florian Niederlechner, Mike Frantz, Amir Abrashi, Yoric Ravet och Robin Koch. 

Vi får säkert se en tight match här då Freiburg vill hålla tätt och inte chansa. De är välorganiserade och kan säkert stå emot Schalkes anfall ett tag. 

Schalke har spelat under 2,5 mål i fyra raka matcher. Värde att prova underspelet också. 

Lycka till och missa inte vår nya Twitter-tävling som vi startat i samarbete med OhmBet!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-