bat.logo.stor.001

Speltankar från söndagen.

Helgen öppnades på bästa sätt under lördagen när vi prickade in 3/3 spel. Schalke @1,57, Schalke under 2,5 mål @1,61 och Juventus @1,60. Jackpot med andra ord. Grattis till er som ryggade! 

Även vår nya Twitter-tävling Bollprocenten fick stor spridning och många som var med och tävlade. Ny tävling ligger redan ute på Twitter så missa inte den - det är supermatchen och derbyt Chelsea v Tottenham som gäller! 

Nog om det - vi har även hittat en del fina speltips från denna söndag - häng med!


Atletico Madrid - Deportivo La Coruna: Atletico -1,25 / -1,5 mål
Spanska ligatvåan Atletico tar emot nästjumbon Deportivo. Atletico har en poäng till godo mot storebror Real Madrid fast en match mindre spelad. Det är såklart av största vikt att sluta ovanför Real. Hemma på Metropolitano är man också väldigt starka. Noll förluster och endast fyra insläppta mål på 14 matcher. 

Det råder stor klasskillnad mellan dessa lag. Deportivo har inte vunnit på 14 matcher. 37 mål insläppta på bortaplan vittnar om ett mindre smickrande bortafacit. Poängmässigt är man också näst sämst. De har förlorat 8/9 senaste bortamatcherna och inte ens lyckats göra mål i 6/8 senaste. Då hjälper det såklart inte att Atletico knappt släpper in mål på hemmaplan. 

Idag saknar de även Valverde, Cartabia och Navarro. 

Atletico saknar superstriker Griezmann som är avstängd. Det finns dock gott om anfallskraft i Costa och Gameiro. 

Vi testar Atletico - 1,25 till 1,87. Då får vi tillbaka insatsen om de endast vinner med ett mål. Det finns också värde i Atletico -1,5 till finfina 2,05. 

Malaga - Villarreal: Villarreal @2,10 / under 2,5 mål @1,61
Malaga är helt under isen som jumbo i La Liga. Vinstfria i 15 raka matcher i alla tävlingar. De har mäktat med ETT (!) mål på sina åtta senaste hemmamatcher och det är verkligen dyster stämning bland manskapet. Idag saknar man också Ricca, Recio, Penaranda och Perez. 

Villarreal gör en fin säsong och ligger på femteplats just nu. Formen innan uppehållet var fin med två raka vinster. Bland annat 2-1 mot Atletico Madrid, väldigt starkt. Villarreal är inte det absolut bästa bortalaget men mot jumbon och till oddset 2,10 som verkligen är spelvärt måste vi prova. 

Malaga har väldigt svårt att göra mål och Villarreal snittar 1 mål framåt per bortamatch provar vi också under 2,5 mål i matchen. 9/10 senaste matcher H2H har slutat under 2,5 mål. Malagas 4 senaste har slutat under den linan och 6/7 senaste för Villarreal har också slutat under. 

Chelsea - Tottenham: över 2,5 mål @1,95
En match med två lag som har väldigt bra offensiva krafter. Vi tror att vi får se en del mål här! 

Varför? 

Först och främst är Courtois tveksam till start vilket är ett enormt avbräck för. Chelsea har gjort minst två mål i deras senaste sju hemmamatcher mot Tottenham. Chelsea har också spelat över 2,5 mål i 6/7 senaste PL-matcherna. 

Tottenham går sällan mållösa och de vet att en vinst här håller Chelsea på avstånd. Stort avbräck offensivt att Kane missar men det finns gott om andra potentiella målgörare i laget. Son bland annat som är väldigt het för tillfället. 

Vi tycker att statistiken talar sitt tydliga språk här och provar överspelet på 2,5-linan till 1,95 som i våra ögon är några punkter för högt. 

Lycka till!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-