bat.logo.stor.001

En fin fotbollssöndag!

Efter en tids uppehåll är det återigen dags att kika närmare på vad spelbolagen erbjuder oss. Det är sannerligen en riktig supersöndag med fantastiska matcher. Vi har tittat närmare på ett par och hittat en del trevliga spel, häng med! 

Fiorentina - Spal
Viola har tagit 6 raka vinster och ligger just nu på 7e plats. De har verkligen häng på Europa-platserna och är bara två poäng bakom Milan som innehar den sista platsen. Formen är god och de har dessutom hållit nollan i 5/6 senaste matcherna. 

Spal ligger precis ovanför strecket och det är bara målskillnad som håller laget ovanför. 4 raka kryss har det blivit men här menar vi att uppgiften blir för svår. Spal saknar dessutom ett gäng spelare och kommer tvingas rotera. 

Viola har gjort minst två mål i sina fyra senaste matcher så målskyttet är i god form. Vi väljer att prova Viola -1,0 asian. Då får vi tillbaka insatsen om de bara vinner med uddamålet. Oddset? Fina 1,84!

Norrköping - Kalmar
Peking står med en vinst och ett kryss på två matcher. Sent tapp senast borta mot Örebro. Kalmar har en vinst och en förlust i sina inledande matcher. Vinst hemma mot Elfsborg sist. 

Nu är det match i Norrköping och vi brukar vara vana vid att Kalmar kan göra bra insatser mot bra lag, men det är ofta hemma i Kalmar som det ger sig. 

Norrköping är vassa hemma och har dessutom ett namnstarkt lag och en ambition om att sluta högt i tabellen. Då ska denna typ av matcher vinnas. 

Det är tidigt på säsongen och lagen har inte riktigt ”satt sig” ännu men lag mot lag, spelare mot spelare och hemmaspel talar för Norrköping. Vi provar den raka ettan till 1,50.

Schalke 04 - Borussia Dortmund
Stekhett Ruhr-derby väntas i Tyskland. Schalke ligger en poäng före sina antagonister och det är av största vikt att sluta så när tabellen summeras till slut. Det har inte hänt på många år och är verkligen något som fansen suktar efter. Schalke hade kanonform med sex raka vinster innan en total missräkning kom - förlust mot Hamburg. Nu är det skärpning som gäller och fullt fokus om man vill behålla sin position. 

Dortmund i sin tur jagar Schalke och vill inte hamna bakom sin antagonist. Därför är denna match av största vikt. Näst senast blev de förnedrade av Bayern med 6-0 för att sedan studsa tillbaka och slå Stuttgart med 3-0. 

Vi tror inte på en tillknäppt match här då Dortmund vill gå framåt och vinna denna match. Ett kryss och de är fortfarande bakom Schalke. Hemmalaget har bra kapacitet att göra mål går nästan aldrig mållösa på hemmaplan. Vi testar två spel till denna match - BLGM 1,66 och över 2,5 mål 1,85. 

Lycka till!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-