bat.logo.stor.001

Lördag 28/4

En fin fotbollslördag väntar oss och utbudet är stort. Vi har plockat fram tre matcher som känns extra intressanta. 

Crystal Palace - Leicester
Över 2,5 mål @ 1,85

Palace har sex poäng till godo ner till strecket med tre matcher kvar att spela. Leicester har ingenting att spela för och kommer kunna spela avslappnat utan ”måsten”. 

Palace vill klart ta poäng här på hemmaplan och kommer gå för vinst. De har helt okej form med två vinster, två oavgjorda och en förlust på de fem senaste. 

Leicester är vinstfria i tre matcher med två förluster och en oavgjord. Kan som sagt spela avslappnat här då de är i ingenmansland. 

Vi kikar närmare på målspelet här. Varför? Palace har sett över 2,5 mål i tre raka hemmamatcher. I dessa har de släppt in minst två varje match. Leicester har sett linan lösas i 8/10 senaste bortamatcherna. Dessutom - de tre senaste H2H har slutat över 2,5 mål. 

Dessutom riskerar Schmeichel att missa även denna match. Plus för överspelet! 

Swansea - Chelsea
Rak tvåa @ 1,53

Swansea har fyra poäng till godo ner mot strecket med fyra matcher kvar att spela. Dock är formen inte någon höjdare då de inte vunnit på sex matcher. Senast blev det en överkörning mot City (5-0). 

Chelsea däremot har hittat formen med tre raka vinster. De ligger nu å femteplats och måste ge allt för att hamna topp 4. De har fem poäng upp och vinst här skulle sätta press på Tottenham. 

Swansea saknar en rad spelare till denna match. Bland annat viktige Tammy Abraham som är spärrad att spela då han är utlånad från just Chelsea. 

London-laget har säkrat sin plats i FA-cupfinalen och kan nu fokusera enbart på att hamna topp 4. Vi tror att klasskillnaden kommer att vara för stor här och spelar den raka tvåan till ett godkänt odds. 

Lyon - Nantes
Lyon -1,5 mål asian handicap @ 1,87
Över 2,5 mål @ 1,50

Det är tight i den franska ligatoppen, efter PSG, förstås. 
2 Monaco 70 p
3 Lyon 69 p
4 Marseille 69 p

Tre lag slåss alltså om plats två och tre som innebär Champions League (tredjeplats är kval).Ytterst viktigt att behandla varje match med rätt fokus nu. Och det är vad Lyon verkar göra. 5 raka vinster. 18 (!) gjorda mål på dessa matcher och tre hålla nollor. 

Nantes fick upp formen under en period. Denna har dock avtagit helt och de fem senaste har man inte vunnit på. Tre oavgjorda och två förluster. Dessutom innehas niondeplats och visst finns det viss chans på topp fem men det ser inte ljust ut med denna formen. 

H2H har Lyon vunnit nio raka hemmamatcher mot Nantes i alla tävlingar. De tre senaste matcherna för Lyon har man också vunnit med minst tre mål. Offensiven sprudlar, men andra ord.

Lyons otroliga motivation och målform talar för handicap-spelet. Målformen talar också för mål-spelet. Vi testar båda! 

Lycka till spelvänner!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-