bat.logo.stor.001

Söndag 29/4

Mycket Allsvenskan på schemat idag. Vi har tittar närmare på två matcher och ger er två spelförslag till dessa! 

Norrköping - Trelleborg
Norrköping -1,5 mål asian handicap @ 1,91


Ett hemmalag med god form, 10 poäng på fem matcher och man skuggar i toppen. Det finns gott om offensiv kraft i Jordan Larsson, Moberg Karlsson, Jakobsen och Holmberg och får dem det att stämma kan det bli riktigt bra. 

Idag möter de ett Trelleborg som har haft det motigt. 1 poäng på 5 matcher som kom i en svår bortamatch mot Djurgården. 

TFFs förluster har varit med uddamålet vid tre tillfälle och två mål vid ett tillfälle. Ganska tight, alltså. Vi är absolut inne på att Peking vinner detta och TFF har misslyckats med att göra mål två matcher i rad, mot Kalmar och Sundsvall, och vi tror inte att de löser det nu heller. Oddset är bra på -1,5 på Peking och är väl värt att prova. 

2-0?

Djurgården - Hammarby 
Över 2,5 mål @ 1,80


Dags för Stockholmsderby när Djurgården och Bajen drabbar samman. Djurgården med 2-2-1 på sina senaste 5 matcher och utdelningen har kanske inte varit precis den önskade. Annat för Bajen som har 4-1-0 på sina inledande matcher och har sett riktigt bra ut. 

På dessa 5 matcher har Bajen mäktat med 13 mål framåt, flest i serien. De snittar också ett insläppt mål per match. För Djurgårdens del har det bara blivit 7 mål framåt och de senaste 5 har kommit i de två senaste matcherna. Offensiven på gång?

Vi är inne på överspelet till denna match. 4/5 senaste derbyna har nämligen slutat över 2,5-linan. Djurgårdens två senaste matcher har slutat över 2,5-linan och motsvarade för Bajen gäller det alla matcherna i Allsvenskan denna säsong. 1,80 på över 2,5 mål? Tackar och tar emot. 

Lycka till spelvänner!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-