bat.logo.stor.001

Lördag 5/5

Efter två fina speldagar förra helgen tar vi tag i utbudet ännu en gång och det är Allsvenskan och Premier League som står på schemat!

Hammarby - Sundsvall
Rak etta @ 1,55
Över 2,5 mål @ 1,65


Det är två lag som har undvikit förlust i sina inledande matcher. Bajen går som på tåget och kommer senast från en derby-vinst mot Djurgården efter ett sent Dibba-mål. Ett mål som också betydde att vårt ”dagens bästa” satt förra söndagen. 

Bajen spelar en fartfylld, fin fotboll och har gott om offensiva krafter. Jiloan Hamad ser onekligen bra ut och står för mycket i den offensiva. 

På sina 3 hemmamatcher har Bajen vunnit alla 3, gjort 9 mål och endast släppt in 2. Starkt! 

Sundsvall är som sagt obesegrat och det är imponerande då man mött tex Malmö FF. Intressant nog har Sundsvall spelat 4 av sina 5 matcher på hemmaplan. Bortamatchen blev 2-2 mot Dalkurd efter underläge 2-0. 

Här menar vi att det, trots att Sundsvall är obesegrade, en väldig klasskillnad. Vi går på den raka ettan här utan att tveka en sekund. 

Vi provar också att spela över 2,5 mål i matchen. Alla Hammarbys 6 matcher har slutat över linan och Sundsvalls senaste två har också gjort det. Förra säsongens matcher H2H slutade 4-1 och 1-3. Även detta spel är värt att prova! 

West Bromwich - Tottenham
Båda lagen göra mål @ 1,90


Här hittar vi ett odds som känns lite för högt. WB känner sig stärkta efter två vinster och två kryss och har fått en boost om att de kanske trots allt ska klara sitt kontrakt. Även om chansen är liten. De kommer att slåss med näbbar och klor och inte sälja sig särskilt billigt. De måste gå för vinst i varje match nu och det finns inga utsätter för att inte sätta full fart framåt. 

Faktum är att WB nu har gjort mål i sju raka matcher. Då har de ändå mött bland annat Liverpool och Man United. 9/10 senaste matcherna har också bjudit på mål framåt för WB så finns finns det god chans för att de klarar det i denna match. 

Tottenham var tillbaka på vinnarspåret sist mot Watford (2-0). Innan den matchen spelade Spurs fem raka BLGM-matcher. 

H2H har 4/5 senaste slutat med BLGM. Statistiken talar sitt språk. Vi provar spelet till ett fint odds. 

Lycka till spelvänner!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-