bat.logo.stor.001

Söndag 6/5

Ytterligare en fin speldag står på schemat och vi tittar närmare på två matcher. Den första med flera spel!

Elfsborg - AIK 
AIK DNB @1,60
AIK rak tvåa 2,20
Över 2,5 mål @ 2,00


En intressant match där vi har ett underpresterande Elfsborg som just nu ligger på 12e plats mot ett AIK som toppar tabellen efter tre raka segrar och en nolla i förlustkolumnen. Från denna match hämtar vi hela tre spel.

Elfsborg ser väldigt bleka ut spelmässigt och förlorade senast mot Sundsvall och till denna match höjs svårighetsgraden avsevärt. AIK har fått rull på laget och spelar en fin fotboll för dagen. De kommer senast från en bortavinst mot Sirius (2-3) där man var i underläge 2-1. Det finns gott om offensiva krafter i detta lag och tittar vi på inbördes möten har AIK vunnit 4/5 senaste matcher. Ett kryss. Vi ser helt klart värde i att testa den raka tvåan till hela 2,20 gånger pengarna. Vi kör också, med lite högre insats, AIK DNB, då vi får pengarna tillbaka på ett oavgjort resultat. 

2-5, 1-2, 2-2, 1-2 och 2-4 är resultaten i de fem senaste H2H. Att vi då får dubbla pengen på över 2,5 mål får anses generöst. Denna provar vi!

1-2?

Lazio - Atalanta
Över 2,5 mål @ 1,70


En intressant match mellan två lag i god form. Båda med tre raka vinster. Lazio just nu på 4e plats som de behöver hålla hårt i för att få spela CL nästa säsong. Inter jagar precis bakom så det gäller att hålla de på avstånd. 

Atalanta just nu på 6e plats som innebär kval till EL. De har Milan en poäng bakom så det gäller även här att hålla ett lag bakom sig. 

Lazio har gjort 42 mål på 17 hemmamatcher, flest i ligan på hemmaplan. H2H har 4/5 senaste blivit över 2,5 mål och mer därtill. 3-3, 2-1, 4-3, 2-0 och 1-2.

Med denna statistik i åtanke ser vi absolut att det kommer bli flera mål i denna match. Vi provar över 2,5 till fullt godkända 1,70. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-