bat.logo.stor.001

Insättningsbonusar och oddsbonusar

Här listar vi olika spelbolags insättningsbonusar så att du ska kunna få en bra start på ditt spelande och lite extra pengar i din startkassa. 

En insättningsbonus kan vara ett bra verktyg när du ska komma igång med betting hos ett nytt spelbolag. Vi har listat de insättningsbonusarna som vi på BetandTravel tycker är de främsta och som har de bästa villkoren.

De flesta spelbolag har även roliga erbjudanden i form av boostade odds och vinstökningar samt tävlingar där du kan vinna biljetter till stora sportevenemang som Champions League. Dessutom har vi också helt unika insättningsbonusar som du bara får genom oss på BetandTravel. Allt för att du ska få så bra start som möjligt! 

Tycker du att det verkar krångligt eller har du några funderingar kring olika insättningsbonusar eller villkor är det bara att höra av sig till oss. Vi guidar dig mer än gärna!

Unikt erbjudande hos BetandTravel - 100% upp till 2000:- i välkomstbonus. Ta del av gratisspel varje vecka och höj dina vinster med Kombo-ökaren - upp till 60% extra i kontantbonus.

Scandibet är en relativt ny aktör på marknaden som blivit otroligt populär. Få upp till 1500:- extra i insättningsbonus.Få boostade vinster på dina kombinationsspel!

LeoVegas har blivit en av de största på marknaden. Gratisspel varje vecka, VIP-program med extra erbjudanden och nu även livestreaming! Hämta 100% bonus upp till 1000:-

OhmBet är överlägset störst inom MMA, UFC och fighting. Super-succén MMA Pick'Em som spelas av tusentals lirare. Vinn upp till 25.000:- plus OhmBets egna kupongvinst.

Betsson ger dig ett riskfritt spel på upp till 1000:-
Pengarna tillbaka om du inte vinner.
Roliga tävlingar med bland annat finalbiljetter till Champions League i potten.

Betsafe ger till upp till 2000:- extra för att komma igång.
Dagliga erbjudanden och boostade odds varje dag. Dessutom de snabbaste uttagningstiderna.

NordicBet dubblar din första insättning och har de högsta oddsen på toppligorna.
Upp till 1000:- i oddsbonus och ett riskfritt
spel på 250:-

Bethard erbjuder hela 125% insättningsbonus upp till 1250:-
Öka dina vinster med upp till 30% med Bethards nya Kombo-booster.

Bäst odds på europas fotbollsligor. 100% insättningsbonus upp till 1000:- Riskfria spel och roliga tävlingar varje vecka.
Tävla i Golden Goals om 1.000.000 kr!

Betfinal ger upp till 2000:- extra när du blir medlem.
Intressanta kampanjer som Stopptids-försäkring, Inget-mål-garanti och Kombinationsförsäkringar.

SuperLenny ger 100% insättningsbonus upp till 250:- Kontantbonusar efter lagda singelspel på både europeisk fotboll och NHL. Lojalitetsgrupp för VIP-kunder.